Μια αξιόλογη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Δήμος Μακρακώμης ώστε κανένα αδέσποτο να μην μείνει ασίτιστο στον Δήμο στο πλαίσιο του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων και με φιλόζωους.


Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Ξεκινήσαμε σήμερα σε απόλυτη συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων και με φιλόζωους, μέσω των προμηθειών που κάνουμε την διανομή τροφής, και θέτουμε σωστά θεμέλια έτσι ώστε κανένα αδέσποτο να μη μείνει υποσιτισμένο και παραμελημένο από εδώ και πέρα.


Στόχος της Δημοτικής αρχής, στα πλαίσια του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων, είναι η περισυλλογή, η στείρωση, η διάσωση, η προφύλαξη, η επανατοποθέτησή τους, η σίτιση και γενικά η φροντίδα τους ώστε κανένα ζώο να μη μείνει ασίτιστο και εγκατελειμένο!! Για το λόγο αυτό έχουμε προβεί σε σύμβαση για προμήθεια τροφών, και ταΐστρων οι οποίες θα τοποθετηθούν, σε συνεργασία με τους προέδρους και τους φίλους μας φιλόζωους σε κατάλληλα σημεία σε όλο τον Δήμο μας τις αμέσως επόμενες ημέρες.


Σήμερα μεταφέραμε τροφή στα χωριά Παλαιοβράχα, Φτέρη, Λευκάδα, Καμπιά, Γαρδίκι, Κουτσούφλιανη, Άγιο Γεώργιο, Βιτωλη, Τυμφρηστό, Μάκρη, Καστρί, Μακρακώμη και συνεχίζουμε.
Επιδιώκουμε ο Δήμος μας να είναι πάντα πρωτοπόρος, εξελίξιμος, ενεργητικός, δραστήριος και πάντα καινοτόμος!!"