Ο 18χρονος μπακ χαφ του Παναθηναϊκού, Γιώργος Βαγιαννίδης, είναι ένα παιδί που θεωρείται κορυφαίο ταλέντο της εποχής έχοντας κάνει αρκετές ομάδες, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό να μιλάνε και να ενδιαφέρονται γι' αυτόν. 

Το εκπληκτικό ντεπούτο του στην πρώτη ομάδα των "πρασίνων" στη Super League όπου έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, που σκοράρει στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα βάζοντας το γκολ στον Παναιτωλικό σε ηλικία 18 ετών, πέντε μηνών και πέντε ημερών, καθώς και η παρουσία του στις μικρές εθνικές ομάδες έχουν προκαλέσει εντύπωση.

Ο Γιώργος Βαγιαννιδης όπως είναι γνωστό κατάγεται από τη Φθιώτιδα και αυτές τις ημέρες είναι οικογενειακώς στο Λογγό, έξω από τα Καμένα Βούρλα. Ως επαγγελματίας όμως δεν σταματάει τις προπονήσεις και τη δουλειά. 

Προπονείται μαζί με τον μικρότερο αδερφό του Αιμίλιο που αποτελεί μέλος της Κ15 του Παναθηναϊκού, σε κανονικό γήπεδο. Συγκεκριμένα, αυτό του Αγίου Κωνσταντίνου, λόγω της ευγενικής παραχώρησης/ διευκόλυνσης του γιατρού Δημάρχου Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου, Γιάννη Συκιώτη 

Η οικογένεια Βαγιαννίδη ευχαριστεί θερμά το Δήμο Μώλου - Αγ. Κωνσταντίνου και συγκεκριμένα τον γιατρό Δήμαρχο, Γιάννη Συκιώτη για την ευγενική παραχώρηση του γηπέδου, για τη διευκόλυνση των προπονήσεων των παιδιών, καθώς και τον Αντιδήμαρχο, Νίκο Παπαγρηγορίου για την βοήθειά του.