Ομάδα και κόσμος προχώρησαν σε μια σπουδαία πράξη αγάπης και αλληλεγγύης στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε κάθε δράση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης είναι πολύ σημαντική και σε μια τέτοια προχώρησε σήμερα η ΠΑΕ Ατρόμητος σε συνεργασία με το σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών «Fentagin».

Όλα ξεκίνησαν όταν άνθρωποι της ομάδας έδειξαν ενδιαφέρον για τις κοινωνικές δράσεις που πραγματοποιούν οι «Fentagin» το τελευταίο διάστημα με προσφορές τροφίμων, ενίσχυση αδύναμων οικονομικά οικογενειών, συμμετοχή σε εθελοντικές αιμοδοσίες κ.α.

Σε μια δύσκολη συγκυρία ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία η ομάδα και ο κόσμος να συνεργαστούν και αυτό συνέβη αφού οι δυο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι και συζήτησαν για υλοποίηση πιθανών δράσεων ενώ ζητήθηκε από τους «Fentagin» η άποψή τους σχετικά με τις δράσεις που θα μπορούσαν να γίνουν και έπειτα από μια σειρά προτάσεων επιλέχθηκε η δράση που πραγματοποιήθηκε την Μ. Πέμπτη.


Από κοινού δημιουργήθηκε ένα προσεγμένο δέμα με ποικιλία προϊόντων και διανεμήθηκε σε κατόχους διαρκείας που ανήκουν σε ηλικίες άνω των 60 ετών, άτομα με αναπηρία και σε κάθε σπίτι που υπήρξε η δυνατότητα να γίνει γνωστό ότι υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

Έτσι λοιπόν περισσότερα από 80 δέματα ετοιμάστηκαν και παραδόθηκαν σε κάθε ένα σπίτι ξεχωριστά από μέλη του συνδέσμου, ανθρώπους της ΠΑΕ και ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Στο κάθε σπίτι που βρεθήκαμε, συναντήσαμε διαφορετικούς ανθρώπους με μια και μοναδική ομοιότητα, την αγάπη τους για Ατρόμητο. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη επιβράβευση τόσο για τους ανθρώπους της ομάδας όσο και για τους εκπροσώπους του συνδέσμου.


Άλλοι με βαθιά συγκίνηση έδιναν συγχαρητήρια για την εξαιρετική δράση που πραγματοποιήθηκε, άλλοι βρήκαν τη δυνατότητα να διακόψουν έστω και για λίγο τη μοναξιά τους και να μιλήσουν μαζί μας και άλλοι στο αντίκρισμα νέων ανθρώπων που ενδιαφέρονται για την ομάδα, να τους πουν ιστορίες για τον Ατρόμητο και το Περιστέρι με δάκρυα στα μάτια.


Οπωσδήποτε η σημερινή μας κίνηση προσφοράς μας βρίσκει γεμάτους συναισθήματα από τη συγκίνηση και τη χαρά που δώσαμε σε δεκάδες φιλάθλους του Ατρομήτου με μια και μοναδική ευχή: «Όλοι μαζί να ξαναβρεθούμε υγιείς στο γήπεδο υποστηρίζοντας τον Ατρόμητο».