Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου και εξέφρασε για άλλη μια φορά τη γνωστή θέση του πως υπό τις παρούσες συνθήκες δεν μπορεί να γίνεται λόγος για πιθανή συνέχιση του Πρωταθλήματος της Super League 1.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σενάριο περί διεξαγωγής των πλέι οφ και των πλέι άουτ σε συγκεκριμένες πόλεις:
«Υπάρχει μια σκέψη, συζητείται και αυτό, όμως δεν έχει ξεκαθαρίσει. Είναι μια σκέψη και αυτή μαζί με πολλές άλλες που εξετάζονται. Δεν είναι ξεκάθαρο αυτό και δεν ξέρουμε αν είναι η πιο καλή λύση. Υπάρχουν κάποια ερωτηματικά, αλλά και κάποια πρακτικά προβλήματα. Τι θα γίνει αν ένας ποδοσφαιριστής έχει τον ιό και κολλήσει και άλλους δέκα; Τι θα κάνει η ομάδα; Θα παίξει με τους υπόλοιπους; Θα παίξει με τους μασέρ; Καταθέτω αυτήν την απορία και δεν παίρνω κάποια απάντηση».

Για το τι πρέπει να γίνει κατά τη γνώμη του
«Για μένα δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε για Πρωτάθλημα με τέτοιες συνθήκες. Ίσως και να κινδυνολογώ επειδή ανήκω στις ευπαθείς ομάδες, όμως, όπως είμαστε τώρα δεν μπορεί να γίνει Πρωτάθλημα. Να περάσουν δέκα ημέρες ακόμη, να δούμε πώς θα πάμε με τα κρούσματα και τότε ίσως μπορούμε να πάρουμε κάποια απόφαση. Και πάλι, όμως, χρειάζεται ένα διάστημα προπονήσεων. Δεν αρκεί η εκγύμναση των παικτών από το σπίτι. Αν δεν κάνουν οι παίκτες κανονικές προπονήσεις για 15-20 μέρες πώς θα παίξουν; Να παίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο μόνο και μόνο για να μην χάσουν λεφτά η UEFA και η FIFA;

Σίγουρα προκύπτουν και κάποια οικονομικά ζητήματα, όμως, πάνω από όλα είναι η υγεία. Όλοι πονάμε οικονομικά από αυτήν την ιστορία. Εγώ προσωπικά δεν πρόκειται να ξαναπλησιάσω στο γήπεδο. Και στις ευπαθείς ομάδες να μην συμπεριλαμβανόμουν πάλι θα το σκεφτόμουν. Γιατί να παίξουμε; Μόνο και μόνο για να μη χάσουν χρήματα κάποιοι μεγάλο; Είναι δεδομένο πως η Λαμία θα συμμορφωθεί στις αποφάσεις, όμως, για μένα το ποδόσφαιρο τέλειωσε για φέτος. Να είμαστε καλά να ξεκινήσουμε του χρόνου. Οι πιο πολλοί πρόεδροι έχω την εντύπωση ότι συμμερίζονται τις απόψεις μου».

ΠΗΓΗ: metrosport