Ο κορονοϊός έχει αναγκάσει όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού να βρουν τρόπους για να κρατήσουν τη φυσική κατάσταση σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Έτσι και στα Χανιά η δουλειά συνεχίζεται, με το προπονητικό τιμ και τους παίκτες να μένουν σε επαφή με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Την Κυριακή (12/4) υπήρξε τηλεδιάσκεψη του προπονητικού επιτελείου με τους ποδοσφαιριστές, τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Τουλουπάκη και τον γιατρό της ομάδας Γιάννη Φραγκιουδάκη.

Τη Μ. Δευτέρα (13/4) η προπόνηση θα γίνει μέσω της συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Κρητικών

«Με τη χρήση της τεχνολογίας παραμένει ενεργή η ομάδα μας όλο αυτό το διάστημα που “μένουμε σπίτι”.

Από την πρώτη ημέρα της αναστολής των προπονήσεων το προπονητικό επιτελείο της ΠΑΕ Χανιά ελέγχει τις ατομικές προπονήσεις των ποδοσφαιριστών μέσω προγράμματος GPS.

Την Κυριακή (12/04) μέσω τηλεδιάσκεψης υπήρξε επικοινωνία του προπονητικού επιτελείου (Αλέκος Βοσνιάδης, Ηλίας Παπαθανασίου, Παναγιώτης Κονομάρας, Απόστολος Λεκίδης, Χάρης Αποστολίδης) με τους ποδοσφαιριστές, τον τιμ μάνατζερ Γιώργο Τουλουπάκη και τον γιατρό της ομάδας μας Γιάννη Φραγκιουδάκη.

Στην τηλεδιάσκεψη ο προπονητής φυσικής κατάστασης Παναγιώτης Κονομάρας μίλησε για τις μεθόδους αποκατάστασης ύστερα από έναν αγώνα ή μία δύσκολη προπόνηση. Επίσης υπήρξε συζήτηση για τη διατροφή και τον τρόπο ζωής που θα πρέπει να ακολουθούν οι ποδοσφαιριστές την περίοδο αυτή.

Τη Δευτέρα (13/04) είναι προγραμματισμένη προπόνηση μέσω της συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας».