Επιστολή απέστειλε η ΕΠΣ Φθιώτιδας προς της ΕΠΟ ζητώντας να λάβει άμεσα μέτρα καθώς τα  ερασιτεχνικά σωματεία βρίσκονται σε κακή οικονομική κατάσταση μετά την διακοπή των αγώνων λόγω της πανδημίας!

Αναλυτικά η επιστολή:

ΠΡΟΣ ΤΗΝ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
ΑΘΗΝΑ

Κύριε Πρόεδρε,

   Σας είχαμε ενημερώσει με την 471/28-02-2020 επιστολή μας, όπως επίσης και τηλεφωνικά, ότι τα οικονομικά της Ένωσής μας  και των Ερασιτεχνικών Σωματείων μας βρίσκονται σε πολύ δύσκολη και κρίσιμη κατάσταση. Ειδικά, μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα, γιατί τα έσοδα των Ενώσεων όπως πολύ καλά γνωρίζεται προέρχονται από τα ποσοστά των αγώνων.
   Σας παρακαλούμε για μια ακόμη φορά να προσπαθήσετε να βοηθήσετε την Ένωσή μας και τα Σωματεία μας, προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις οικονομικές μας υποχρεώσεις (Ασφαλιστικές εισφορές- Μισθοδοσία υπαλλήλων κλπ).
   Επίσης, σας παρακαλούμε να απευθυνθείτε και στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, να του θέσετε το θέμα, μήπως καταφέρουμε να ενταχθούμε οι Ενώσεις και τα Ερασιτεχνικά Σωματεία στα μέτρα στήριξης προκειμένου να ενισχυθούμε με την αποζημίωση ειδικού σκοπού .
   Τέλος, εάν θέλετε πραγματικά, να παραμείνουν ζωντανές οι Ενώσεις και τα Ερασι- τεχνικά Σωματεία μας όρθια, κάντε κάτι, <<SOS>>. Τα μόνα έσοδα των Σωματείων μας είναι από τις τσέπες των ερασιτεχνών παραγόντων τους. Μέχρι πότε θα πληρώνουν;
   Με την ελπίδα ότι οι ευχές μας θα γίνουν πράξη, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά @ Χριστός Ανέστη.

                                                                    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

                                                   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                 Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                              ΚΟΡΔΟΛΕΜΗΣ Μιχάλης         ΦΑΦΟΥΤΗΣ Χρήστος