Με μια αποχαιρετιστήρια και ευχαριστήρια ανάρτησή του στην επίσημη σελίδα του στο facebook, το ΔΣ του ΑΟ Πελασγιακός κλείνει τη φετινή χρονιά, η οποία σταμάτησε απότομα λόγω της πανδημίας του κορωναϊού.

Ως εκ τούτου ευχαρίστησε τον προπονητή, Πέτρο Καραΐσκου, τους ποδοσφαιριστές, τους χορηγούς ανώνυμους και επώνυμους και τον 12ο παίκτη, τον κόσμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Διοίκηση του Α.Ο. ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΟΣ ταυτίζεται απόλυτα με την απόφαση της Ε.Π.Ο., να αναστείλει οριστικά, λόγω της εξάπλωσης του Covid-19, όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας. Η υγεία όλων μας είναι πάνω από όλα.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας οφείλει να ευχαριστήσει:

- τον προπονητή της ομάδας μας Πέτρο Καραΐσκο

- τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που όλη την χρονιά ήταν δίπλα μας

- τους χορηγούς της ομάδας μας, ανώνυμους και επώνυμους, μικρούς και μεγάλους, που βοήθησαν και βοηθούν σε ότι τους ζητήσουμε. Και φυσικά,

- τον 12ο 'παίχτη' της ομάδας μας, που δεν είναι άλλος από τον φίλαθλο κόσμο, που κάθε Κυριακή γεμίζει τις κερκίδες του γηπέδου.

Ο Σύλλογος μας τελειώνει την φετινή χρονιά με αξιοπρέπεια και υπερηφάνεια, τόσο αγωνιστική όσο και Διοικητική. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ... ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!"