Αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε έκανε ο Φωκικός ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στην Α΄Κατηγορία Φωκίδας και μετά τις εξελίξεις λόγω του κορωνοϊού, πανηγύρισε την άνοδό του στην Γ΄Εθνική με το πρωτάθλημα να μην έχει ολοκληρωθεί…


Αναλυτικά:

"Αγαπητοί φίλοι,

Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και την επίσημη διακοπή των πρωταθλημάτων με απόφαση της κυβέρνησης λόγω του κορωνοϊού η ομάδα μας είναι πρωταθλήτρια Φωκίδας για την σεζόν 2019-2020.

Το ΔΣ και το αγωνιστικό τμήμα σε κάθε περίπτωση προτιμούσαν αυτό να γίνει μέσα στο γήπεδο με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων (έμεναν δύο αγώνες), αν και η ομάδα μας σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν στη κορυφή και έγινε ένα όμορφο πρωτάθλημα σε αθλητικά πλαίσια. Οι συνθήκες όμως δεν επιτρέπουν την τυπική ολοκλήρωση του και πάνω από όλα είναι η υγεία των αθλητών και όλων των εμπλεκομένων στον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Σε αυτό το σημείο το ΔΣ του ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ θέλει να ευχαριστήσει θερμά κάθε ποδοσφαιριστή που βοήθησε στη φετινή δύσκολη προσπάθεια. Η ομάδα ξεκίνησε την πορεία της στις 18 Αυγούστου και μέχρι τις 12 Μαρτίου τα παιδιά κράτησαν την ομάδα ενωμένη στα εύκολα και στα δύσκολα. Το μεγαλύτερο κομμάτι της επιτυχίας τους ανήκει. Σεβασμός.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας κύριο Θωμά Αναγνωστόπουλου που έστησε και καθοδήγησε φέτος την ομάδα. Από τα μέσα Ιουλίου καθημερινά ήταν εκεί για την ομάδα.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον φυσιοθεραπευτή κύριο Αναστάσιο Μαντζώρο που όσες φορές χρειάστηκε φέτος βοήθησε την ομάδα ώστε να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές μας να αγωνιστούν υγιείς.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Ταγκαλη, τον αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Δελμούζο Γιώργο και τον βουλευτή Φωκίδας κ. Ιωάννη Μπούγα.

Ευχαριστούμε τον αρχηγό μας Ανδρέα Κουρελή ο οποίος σε μια δυσκολη περίοδο για την ομάδα έδωσε το παρών και βοήθησε στην φετινή προσπάθεια. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του όλα τα χρόνια που έπαιξε στην ομάδα, μιας και αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Αξίζει από μεριάς μας ένα ευχαριστώ στον κόσμο που όσο μπορούσε βοήθησε την ομάδα στην διάρκεια της χρονιάς.

Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες nrg, my kteo και Γαλαξίδι θαλάσσιες καλλιέργειες που μας στήριξαν φέτος.


Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα σωματεία της ΕΠΣ Φωκίδας που βρεθήκαμε φέτος στα γήπεδα και ευχόμαστε καλή δύναμη σε όλους.

Το ΔΣ μαζί με τον προπονητή από τα μέσα Ιουλίου ξεκίνησαν τον σχεδιασμό της ομάδας δίνοντας βάση στο ντόπιο στοιχείο και σε νέα παιδιά που μαζί με κάποιους έμπειρους ποδοσφαιριστές δημιούργησαν ένα όμορφο σύνολο οδηγώντας την ομάδα στην κορυφή. Να σημειωθεί ότι η ομάδα είχε 1 δελτίο στη διάθεση της οπότε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα , καθώς 18 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία, έπρεπε να στελεχωθεί το ρόστερ κάτι που έκανε το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο.

Καλό μήνα σε όλους με υγεία και δύναμη.
ΦΩΚΙΚΟΣ ΑΣ"