Η Θύελλα Ροδωνιάς, με ανακοίνωσή της, ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές και  τους χορηγούς για τη φετινή παρουσία της ομάδας στη Β΄ Φθιώτιδας αφήνοντας και αιχμές για την προσφορά της Πολιτείας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά:

"Μετά και την οριστική απόφαση για διακοπή των πρωταθλημάτων των ερασιτεχνικών κατηγοριών, λόγω της πανδημίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν αυτό το διάστημα στην ομάδα μας και πρόσφερε ο καθένας τους το καλύτερο, όπως και για την άψογη συμπεριφορά τους και αγωνιστικότητά τους, καθώς και τον Π. Παλιούρα που ήταν ο προπονητής μέχρι και την 16η αγων/κή, αλλά και τον Φάνη Σκαρή , ο οποίος ανέλαβε την ομάδα μετά και έδωσε ο καθένας τους με τις γνώσεις του το καλύτερο για τη ΘΥΕΛΛΑ, ώστε να παρουσιαστεί ένα σύνολο αξιόμαχο και ανταγωνιστικό, μέχρι τη στιγμή της αναστολής του πρωταθλήματος.

Ακόμη να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της ομάδας, οι οποίοι βοήθησαν οικονομικά, ώστε μέχρι τη στιγμή της διακοπής να παρουσιάσουμε ένα νοικοκυρεμένο και αξιοπρεπές σωματείο, αντάξιο της ιστορίας του.

Ευχόμαστε να ξεπεράσουμε όλη αυτή την άσχημη κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον κόσμο σύντομα με τη βοήθεια του Θεού, της επιστήμης, αλλά και με τη βοήθεια της πολιτείας(η οποία απέχει εδώ και 10 χρόνια από το δύσμοιρο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο), την επόμενη αγων/κή περίοδο να επιστρέψουμε στα γήπεδα και την καθημερινότητά μας όλοι και πάλι υγιείς για να μπορέσουμε και πάλι να συμμετέχουμε στο νέο πρωτάθλημα.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Το Δ.Σ. του Α.Σ. "ΘΥΕΛΛΑ" ΡΟΔΩΝΙΑΣ"