Ο Δήμος Μακρακώμης πρωτοπορεί για άλλη μια φορά. 

Όπως ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Πάνος Κοντογεώργος ο Δήμος θα υποδεχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκύλων με δεξιότητες ιχνηλασίας που πρόκειται να διεξαχθεί στις 11- 16 Μαΐου του 2021.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

"Ο Δήμος Μακρακώμης πρωτοπορεί για άλλη μια φορά!!!

( Παγκόσμιο πρωτάθλημα έρχεται στον Δήμο μας .)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο Δήμος Μακρακώμης, πρώτη φορά στα χρονικά, θα υποδεχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σκύλων με δεξιότητες ιχνηλασίας που πρόκειται να διεξαχθεί στις 11- 16 Μαΐου του 2021 και θα πραγματοποιηθεί στον κάμπο Σπερχειάδας μια μέρα και δύο μέρες στο Προπονητικό κέντρο Καρπενησίου. Εκτιμάται ότι οι συμμετέχοντες φιλοξενούμενοι και οι επισκέπτες θα ξεπεράσουν τις 4000.

Την Τετάρτη 13-05-2020 στις 10:00 το πρωί επιτελέστηκε η πρώτη συνάντηση και επαφή με φορείς και υπεύθυνους του Δήμου Μακρακώμης και Καρπενησίου, καθώς και ξενοδόχους προκειμένου να τεθούν τα θεμέλια για τη σωστή διοργάνωση, τον υπεύθυνο σχεδιασμό, τον ορισμό των κατάλληλων επιτροπών και την υποστήριξη του εν λόγω εγχειρήματος.

Ο Δήμος μας εισέρχεται στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη και πιστεύουμε ότι κατέχει όλα τα εφόδια να ανταπεξέλθει σε μια τέτοια σπουδαία αποστολή, από την οποία θα αποκομίσει πολλά οφέλη για την οικονομική ευημερία του, την άνοδο του βιοτικού επιπέδου, την αξιοποίηση και την προβολή της ιστορίας, την ενίσχυση και τη διαφήμιση της ομορφιάς του τόπου μας.

Εμείς, ως υπεύθυνη δημοτική αρχή δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλλουμε όλους τους δυνατούς τρόπους και όλα τα δυνατά μέσα και θα ανταποκριθούμε στη διοργάνωση αυτού του σπουδαίου γεγονότος, παγκόσμιας εμβέλειας για την Δήμο μας."