Με μια ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Δημήτρης Ασημάκης ο οποίος υπήρξε προπονητής φέτος στον πάγκο της Δάφνης  Λιβανατών στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας με αφορμή το τέλος της σεζόν ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας αλλά και τους ποδοσφαιριστές  που συνεργάστηκε μαζί τους.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Μιας και η σεζόν έμελε να τελειώσει έτσι θα ήθελα να κάνω μια τοποθέτηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τους ανθρώπους του Δ.Σ. της Δάφνης  Λιβανατών  για την εμπιστοσύνη που έδειξε την φετινή σεζόν στο πρόσωπο μου δίνοντας εξ ολοκλήρου τα ινία της ομάδας της Δάφνης.

Ήταν μια χρονιά πολύ δύσκολη για όλους παρ’όλα αυτά όμως ο καθένας από την θέση του έκανε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια να κρατήσουμε την Δάφνη όσο πιο ψηλά γίνεται σ’ ένα πρωτάθλημα με πολλές ιδιαιτερότητες .Η συνεργασία μας ήταν από τις καλύτερες που είχα έως τώρα στην προπονητική μου καριέρα με ανθρώπους που πραγματικά  αγαπούν την ομάδα και τον τόπο τους και τρέχουν καθημερινά και ασταμάτητα παρ’ όλες τις προσωπικές υποχρεώσεις που είχαν.

Έτυχαν πολλές αναποδιές μέσα στην σεζόν κι όμως κατάφεραν να τις αντιμετωπίσουν με θάρρος και πολύ δουλεία. Προσπαθούσαν καθημερινά και ήταν συνεχώς διπλά μου σε ότι πρόβλημα δημιουργούνταν και το έλυναν στην γέννηση του.

Εύχομαι στην προπονητική μου καριέρα να συναντήσω κι άλλους ανθρώπους με τέτοια διάθεση και τέτοια αγάπη για την ομάδα και τον τόπο τους.

Ευχαριστώ όλους τους παίκτες που συνεργάστηκαν  μαζί μου  φέτος ήταν πραγματικά ψυχαρες και ακούραστοι στρατιώτες και πάνω απ’ όλα εξαιρετικοί χαρακτήρες. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και υγεία. Εις το επαναδείν!!!"