Μετά την απόφαση της ΕΠΟ για την οριστική διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων, η ΑΕ ΔΙΒΡΗ με μια ανάρτησή της στη σελίδα της στο facebook εξέφρασε τα «ευχαριστώ» της σε παίκτες, προπονητή και όλους όσοι βοήθησαν την φετινή σεζόν το Σύλλογο να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

"Μετά την οριστική απόφαση για διακοπή των πρωταθλημάτων των ερασιτεχνικών κατηγοριών,λόγω της πανδημίας, μια απόφαση που μας βρίσκει όπως και τα περισσότερα σωματεία απόλυτα σύμφωνους, γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών και όλων όσων έχουν σχέση με αυτό, και από την στιγμή που δεν μπορεί να διασφαλιστεί η οριστική διακοπή ήταν μονόδρομος.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν όλη την περίοδο στην ομάδα μας και δώσανε ότι καλύτερο μπορούσε ο καθένας, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες χωρίς γήπεδο για προπονήσεις και χωρίς την φυσική μας έδρα να είναι έτοιμη,τον προπονητή μας Θεόδωρο Τζουάνα για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλη την χρονιά.

Ευχαριστούμε του χορηγούς και φίλους της ομάδας μας που και φέτος μας στηρίξανε οικονομικά να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας, την ΕΠΣΦ,το ΔΣ της Θ.Μεγ.Βρύσης, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μοσχοχωρίου για την παραχώρηση των ποιό πάνω γηπέδων για τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Λαμιέων και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους για την βοήθεια τους στην ολοκλήρωση των εργασιών στο γήπεδό μας.

Ευχόμαστε να ξεπεράσουμε όλην αυτήν την δύσκολη κατάσταση και να επιστρέψουμε όλοι και πάλι υγιείς στα γήπεδα, ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Το ΔΣ της ΑΕ ΔΙΒΡΗΣ"