Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Νέα Γενιάς του Δήμου Στυλίδας, Χρήστος Αλεξίου, με αφορμή το τέλος των πρωταθλημάτων της Γ΄ Εθνικής και των τοπικών, μοίρασε συγχαρητήρια στις ομάδες του Δήμου, την Στυλίδα, την ΑΕ Εχιναίων, τον Πελασγιακό, τη Γλύφα, το Βαθύκοιλο αλλά και τoν ΠΑΣ Λαμία για την πορεία του στην Α΄ Εθνική και την Αταλάντη για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική.

Αναλυτικά:

"Καλό μήνα σε όλους με υγεία.

Με την ευκαιρία μιας και τα πρωταθλήματα της Γ´ εθνικής και τα τοπικά τελειώσανε θα ήθελα να δώσω τα συγχαρητήρια στις ομάδες του Δήμου μας και θα αρχίσω από την Στυλίδα όπου ξεκίνησε με πολλά προβλήματα την χρόνια αλλά τελικώς κατάφερε να τερματίσει αρκετά ψηλά αν συνυπολογίσει κανείς τα προβλήματα της.

Στην συνέχεια πολλά συγχαρητήρια στην Α.Ε. Εχιναίων για την αξιοπρεπέστατη πορεία που είχε και τερμάτισε στην πρώτη τριάδα, ένα σωματείο πρότυπο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και όχι μόνο και είμαι σίγουρος ότι και με την δημιουργία του νέου της γηπέδου ότι η ομάδα αυτή έχει μέλλον να το θυμάστε.

Πελασγιακός επίσης μία αξιοπρεπέστατη πορεία με γηγενή παιδιά να πλαισιώνουν την ομάδα και επίσης δεν μπορεί κανένας να μην πει και εδώ το ίδιο ότι πρόκειται για ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα αθλητικά σωματεία της Φθιώτιδας.

Γλυφα παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει λόγου γηπέδου όπου πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση τελείωσε την χρόνια όπως πάντα μαχητικά χωρίς να χαριστεί πουθενά.

Τέλος το Βαθυκοιλο δεν τα κατάφερε και άσχημα στην Α κατηγορία για ένα χωριό 150 κατοίκων και τους αξίζουν συγχαρητήρια διότι τερμάτισε και αγωνίστηκε όλα τα παιχνίδια παρά το γεγονός ότι είχε πολλές δυσκολίες.

Τέλος πολλά συγχαρητήρια στον Πας Λαμία για την εξαιρετική πορεία στην Ά εθνική και κλείνω δίνοντας πολλά συγχαρητήρια στον Απο Αταλάντης που κατάφερε να παραμείνει στην Γ εθνική κατηγορία και ελπίζω τα καλύτερα για το μέλλον.

Εύχομαι λοιπόν καλή ξεκούραση σε όλους τους αθλητές,προπονητές και διοικήσεις και του χρόνου όλοι ξανά εδώ με ή χωρίς μάσκες."