Ο τελικός Κ17 του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας την Τετάρτη 1 Ιουλίου όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής μετά το τέλος του ΔΣ της Παρασκευής 26/6.

Από την άλλη μεριά η Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Κ15 (final four) θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα, στις 7 και τις 10 Ιουλίου,  μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις των ομίλων (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ).

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που επιθυμούν να καλύψουν τον Τελικό του Πρωταθλήματος Super League K17, o οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020 και ώρα 18:45  στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, παρακαλούνται να στείλουν τα αιτήματά τους για διαπίστευση ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ E-MAIL στην ηλεκτρονική διεύθυνση social@slgr.gr με τίτλο «ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗ ΜΜΕ Κ17», έως την Τρίτη 30 Ιουνίου  2020 και ώρα 12:00, με τα ακόλουθα στοιχεία:

Ονοματεπώνυμο:

ΜΜΕ:

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

E-mail:

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά για την έγκριση ή μη του αιτήματός τους.

Παράκληση όπως η προθεσμία για την υποβολή των αιτημάτων γίνει απόλυτα σεβαστή, ώστε όλοι να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι θα πρέπει την ημέρα του αγώνα να έχουν μαζί τους το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, καθώς η είσοδος στο γήπεδο θα είναι εφικτή μόνο με τη επιβεβαίωση των στοιχείων διαπίστευσης και ταυτότητας.

Τονίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, θα εκδοθούν συνολικά 30 διαπιστεύσεις για εκπροσώπους ΜΜΕ και 15 για φωτογράφους.

Για κάθε ΜΜΕ θα εκδοθεί ΜΙΑ ονομαστική διαπίστευση, η οποία ΔΕ μεταβιβάζεται σε άλλο συνάδελφο και θα γίνουν δεκτά κατά προτεραιότητα τα μέσα πανελλήνιας εμβέλειας και υψηλής αναγνωσιμότητας.

Σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, όλοι ανεξαιρέτως όσοι εισέρχονται στο γήπεδο (δηλαδή συμπεριλαμβάνονται και οι εκπρόσωποι ΜΜΕ, φωτογράφοι, τεχνικοί ραδιοτηλεοπτικής παραγωγής κ.λπ.) θα πρέπει να συμπληρώνουν το συνημμένο Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League.

Οι εκπρόσωποι ΜΜΕ και φωτογράφοι που θα λάβουν διαπίστευση, παρακαλούνται να προεκτυπώνουν και να έχουν μαζί τους ήδη συμπληρωμένο στο γήπεδο το συνημμένο Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση διεξαγωγής αγώνων Super League, προκειμένου να διευκολυνθεί πιθανή αναγκαία ιχνηλάτηση.

- Δελτίο καταγραφής εισερχομένου στην εγκατάσταση.

Σημειώνεται ότι εκπρόθεσμα αιτήματα διαπίστευσης δε θα γίνουν δεκτά.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, ενώ συστήνεται η χρήση γαντιών.