Άκαρπη λόγω μη απαρτίας μελών, χθες το απόγευμα η πρώτη Γενική Συνέλευση του Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' σχετικά με την επόμενη ημέρα του Συλλόγου σε Διοικητικό επίπεδο η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού μεγάρου Αταλάντης.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές καθώς και ο Πρόεδρος του Ν.Π. Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Μιχάλης Παπανικολάου όπως και αρκετά μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, λόγω λήξης της θητείας του, υπέβαλλε σύσσωμο την παραίτηση του εν αναμονή της δεύτερης επαναληπτικής εκλογοαπολογιστικής Γ.Σ. που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 και ώρα 7:00 μ.μ. στον ίδιο χώρο, με την ελπίδα και την προσμονή ο κόσμος να δώσει το παρόν και ο Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' να συνεχίσει στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια καταγράφοντας πολλές επιτυχίες.

Αρκετά μέλη από το απερχόμενο Δ.Σ. έχουν εκφράσει την επιθυμία να βρίσκονται εκ νέου στο εκτελεστικό όργανο και προσκαλούν όσους αγαπούν και θέλουν να προσφέρουν στο Σύλλογο, να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο σχήμα ώστε όλοι μαζί να πορευτούν με στόχο το καλό της ομάδας της πόλης.

Η Αταλάντη καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο, τους ανθρώπους που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν αυτή την μεγάλη προσπάθεια να παρευρεθούν στην επόμενη κρίσιμη για το μέλλον ημέρα του Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ''

Για δηλώσεις υποψηφιότητας στο Δ.Σ. οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 6936810188 & 6936676853 έως και την Τρίτη 09/06/2020."