Για όλους και για όλα τοποθετήθηκε με ανακοίνωσή του ο Οπούντιος Μαρτίνου.

Εξέφρασαν την δυσαρέσκειά του για την απόφαση να αναδειχθεί ο Κυπελλούχος με κλήρωση καθώς και για το γεγονός ότι δεν αναδείχθηκαν πρωταθλητές με την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος μέσα στο γήπεδο.

Μάλιστα εν όψει της νέας χρονιάς και της συμμετοχής του στη Γ΄ Εθνική πρωταρχικός στόχος είναι η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο του Μαρτίνου, ενώ ταυτόχρονα διέψευσε και οποιαδήποτε φήμη κυκλοφορεί περί συγχώνευσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά τον τερματισμό της αγωνιστικής περιόδου λόγω της πανδημίας, ακολούθησε η επικύρωση της βαθμολογίας από το Δ.Σ. της ΕΠΣΦ και η ανακήρυξη του ΟΠΟΥΝΤΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ως πρωταθλητή 2019-20. Η αγωνιστική μας παρουσία είχε σταθερότητα, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα από την πρώτη αγωνιστική. Η επιθυμία μας ήταν να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να πανηγυρίσουμε στο γήπεδο την κατάκτηση του τίτλου αλλά η πανδημία και οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώσαμε, δεν μας το επέτρεψαν.

Θεωρούμε ότι είμαστε άτυχοι που δεν έγινε το ματς μεταξύ των δυο πρώτων ομάδων στη βαθμολογία, διότι η ομάδα μας βρισκόταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Είχαμε ενισχυθεί σημαντικά κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και είχαμε αυξήσει τη βαθμολογική διαφορά από τη δεύτερη ομάδα. Από την έναρξη του πρωταθλήματος, επιλέξαμε το ρόλο του πρωταγωνιστή και όχι τον βολικό ρόλο του δευτεραγωνιστή.

Όσον αφορά την διοργάνωση του κυπέλλου, η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την ανάδειξη του κυπελλούχου μέσω της διαδικασίας της κλήρωσης, χαρακτηρίζεται από έλλειψη σεβασμού προς τις ομάδες. Η ερμηνεία του Κ.Α.Π., στη συγκεκριμένη περίπτωση, οδηγεί σε μια απόφαση που δεν έχει ποδοσφαιρική λογική και είναι άδικη ακόμη και για την ομάδα μας αφού δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο μέσα στο γήπεδο.

Η βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου του Μαρτίνου, αποτελεί κομβικό σημείο για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου. Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Λοκρών Θανάση Ζεκεντέ για την άμεση ανταπόκριση. Μικρές εκκρεμότητες που απομένουν είμαστε σίγουροι ότι είναι προς διευθέτηση. Πρέπει να επισημάνουμε ότι την προηγούμενη περίοδο έγινε σπορά στο κεντρικό γήπεδο με έξοδα της ομάδας μας και αυτή την περίοδο επίσης με έξοδα της ομάδας μας πραγματοποιούνται εργασίες για την επέκταση των αποδυτηρίων.

Διάφορα επικοινωνιακά κολπάκια έχουν στόχο να διατηρηθεί στην επικαιρότητα ένα ανύπαρκτο θέμα περί συγχώνευσης της ομάδας μας. Δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εμπλακούμε σε αυτό το πανηγυράκι.

Η σημερινή ποδοσφαιρική πραγματικότητα χαρακτηρίζεται από αβεβαιότητα σε όλα τα επίπεδα αλλά το Δ.Σ. του ΟΠΟΥΝΤΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για τη δύσκολη φετινή περίοδο στην Γ ́ εθνική κατηγορία. Αναμένουμε από όλους τους φίλους της ομάδας να συμπορευτούν μαζί μας γιατί σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας.

Το Δ.Σ. του ΟΠΟΥΝΤΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ"