Η ομάδα του Καλαποδίου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λάμπρο Μπαμπάνη και τον ευχαρίστησε για την συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Δ.Σ. του ΑΟ Καλαποδίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας μας, κ. ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Μπαμπάνη για την προσφορά του στην ομάδα μας και την άψογη συνεργασία καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο!!!"

Από την άλλη μεριά ο έμπειρος τεχνικός σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε την ομάδα για την συνεργασία που είχαν ευχόμενος καλή τύχη για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

ετά το τέλος της συνεργασίας με την ομάδα του Καλαποδιου , θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διοίκηση και προσωπικά τον κ. Γίδα και τον πρόεδρο τον Γιώργο τον Σταμοπουλο για την στήριξη προς το πρόσωπο μου. Ακόμη. την παλιά φρουρά τον Δημήτρη τον Λιάσκο και τον Δημήτρη τον Δαλιάνη που ως αρχηγοί βοήθησαν τα μέγιστα. Επίσης τους ποδοσφαιριστές και τους αγνούς φιλάθλους της ομάδας. Νομίζω μπήκαν οι βάσεις για να πάει η ομάδα μπροστά τα επόμενα χρόνια. Καλή τύχη σε όλους !!"