Δύο απόλυτους πρωταγωνιστές είχε η δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ και των πλέι άουτ.

Ο Μοχάμεντ Καμαρά του Ολυμπιακού και ο Αντονί Μουνιέ του Παναιτωλικού, πέτυχαν από δύο γκολ ο καθένας και έφτιαξαν από άλλο ένα, από τα τρία που έβαλαν οι ομάδες τους.

Φτάσαμε τα 25 γκολ σε 13 αγώνες. Ξεχωρίζουμε και αυτή τη φορά τους αριθμούς που χαρακτήρισαν ποδοσφαριστές και ομάδες...

1420... είναι πλέον οι ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε 100 τουλάχιστον αγώνες της Α' Εθνικής/Super League. Αυτή την εβδομάδα προστέθηκαν άλλοι τρεις. Ο Γιάννης Φετφατζίδης του Άρη, ο Δημήτρης Γιαννούλης του ΠΑΟΚ και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

300... αγώνες σε συλλογικό επίπεδο έφτασε ο Θανάσης Παπάζογλου. Ο επιθετικός της ΑΕΛ τους συμπλήρωσε, παίζοντας σε έξι διαφορετικές χώρες. Ελλάδα, Βέλγιο, Ολλναδία, Νορβηγία, Ισραήλ και Ρουμανία!

200... αγώνες στην καριέρα του σε επίπεδο εθνικών κατηγοριών έφτασε ο Βασίλης Μάντζης στη νίκη του Βόλου με γκολ από δική του ασίστ. Έχει 53 αγώνες με την Τρίγλια Ραφήνας, 71 με τον Κισσαμικό και 76 με το Βόλο.

200... παιχνίδια σε επαγγελματικό επίπεδο έφτασε ο Πέτρος Γιακουμάκης, μπαίνοντας για λίγα λεπτά αλλαγή με τον Ατρόμητο. Έχει 135 αγώνες στη Super League, 44 στην Γ' Εθνική, 19 στο Κύπελλο Ελλάδας και δύο στο Κύπελλο Γ' Εθνικής.

100... ισοπαλίες στην έδρα του συμπλήρωσε ο Ατρόμητος, όταν δέχτηκε από τη Λαμία το 250ο γκολ του. Ο Ατρόμητος έχει παίξει 308 αγώνες με 138 νίκες, 100 ισοπαλίες και 70 ήττες. Τα γκολ του είναι 365-250.

100... αγώνες στις ελληνικές διοργανώσεις συμπλήρωσε ο Μίλος Ντέλετιτς. Ο Σέρβος επιθετικός έχει 90 αγώνες στη Super League και 10 στο Κύπελλο. Με την ΑΕΛ 84 αγώνες, με την ΑΕΚ εννέα και τον Αστέρα Τρίπολης επτά.