Για άλλη μια χρονιά, ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια από την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, για το πρωτάθλημα της Super League της νέας περιόδου, όπως ανακοινώθηκε την Τρίτη 23/6. 
Αυτό σημαίνει ότι θα ξεκινήσει στο νέο πρωτάθλημα με -3 βαθμούς (και όχι -6 που ήταν πέρσι αφού ο κανονισμός άλλαξε) και περιορισμό στις μεταγραφές. Αντίθετα, ο Παναιτωλικός πήρε κανονικά άδεια.
Οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας εξασφάλισαν αυτόματα άδεια για τη Super League αφού είχαν πάρει άδεια από το ΠΟΕ για ευρωπαϊκή συμμετοχή, που έχει αυστηρότερα κριτήρια.

Αναλυτικά η απόφαση:

"Χορηγεί την άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Δεν χορηγεί άδεια για τις εγχώριες διοργανώσεις (άδεια Super League 1) στην ΠΑΕ Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης λόγω μη υποβολής οικονομικών στοιχείων.

Επίσης, το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, κατά την ίδια συνεδρίασή του, εξέτασε την αίτηση του ΑΣ ΠΑΟΚ για τη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο Champions League Γυναικών UEFA και αποφάσισε τη χορήγηση της εν λόγω άδειας.

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας τριών ημερολογιακών ημερών από την κοινοποίησή τους."