Ένα ψυγείο αντιδραστηρίων, απαραίτητο για τη λειτουργία του Νοσοκομείου δωρήθηκε από το σύνολο των 75 διαιτητών και βοηθών της Super League Ελλάδας, στο νοσοκομείο της Καστοριάς.

Η παράδοση του θαλάμου κατάψυξης εργαστηρίου πραγματοποιήθηκε από τους Καστοριανούς διαιτητές Φώτη Φωτιάδη και Ιορδάνη Δημητριάδη στον διοικητή του Νοσοκομείο Γρηγόρη Χάτσιο. Ο διοικητής ευχαρίστησε στο πρόσωπο των Φωτιαδή και Δημητριάδη το σύνολο των ανθρώπων της διαιτησίας της Super League Ελλάδας.

Να σημειωθεί ότι η αγορά του συγκεκριμένου μηχανήματος έγινε έπειτα από συνεννόηση των διαιτητών με την διοίκηση του Νοσοκομείου, ώστε να αγορασθεί κάτι που θα καλύψει μια σημαντική ανάγκη της δομής.

Όπως αναφέρουν οι διαιτητές

«Ως Σώμα Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών ποδοσφαίρου SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑΣ κάνουμε μια προσφορά στο νοσοκομείο Καστοριάς που είναι μία πληττόμενη περιοχή από τον κορονοϊό. Επικοινωνήσαμε με το νοσοκομείο εκφράσαμε τις προθέσεις μας και τους ζητήσαμε να μας πούνε κάποια ανάγκη την οποία θα μπορούμε να κάνουμε προσφορά-δωρεά σε ιατροφαρμακευτικό υλικό. Έτσι, το νοσοκομείο Καστοριάς μας ενημέρωσε ότι έχουν ανάγκη από ένα ψυγείο – αντιδραστηρίων. Το σώμα ανταποκρίθηκε και προβαίνει άμεσα στην αγορά και παραδίδει σήμερα στις 16/6/2020 παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Γρηγορίου ΧΑΤΣΙΟΥ από αντιπροσωπεία του σώματος Διαιτητών και βοηθών ΦΩΤΙΑΔΗ Φωτιο και ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ Ιορδάνη».