Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας – Blue Club, προκειμένου να εκφράσει τη στήριξη του τόσο στο νέο προπονητικό τιμ όσο και στο μεγαλομέτοχο Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας – Blue Club καλωσορίζει τον νέο προπονητή της ομάδας μας Γιώργο Πετράκη και του εύχεται ολόψυχα πολλές επιτυχίες. Παράλληλα χαιρετίζει την πρόσληψη των «δικών της παιδιών» στο προπονητικό επιτελείο, Λάκη Παπανικολάου και Γιάννη Ζαλαώρα.

Αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις, η ομάδα μας δέχεται κακόβουλες επιθέσεις από κάποιους που φαίνεται ότι τους ενοχλεί η παρουσία μας στα «μεγάλα σαλόνια». Προς όλους αυτούς γνωρίζουμε ότι εμείς ανέκαθεν στηρίζαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ΛΑΜΙΑΡΑ μας, όπως και τον μεγαλομέτοχό της ο οποίος έκανε τα όνειρά μας πραγματικότητα, με την άνοδο της ομάδας μας στην super league και αναδεικνύοντας την ως την πρώτη και καλύτερη ομάδα της περιφέρειας!

Ως Σύλλογος σεβόμαστε και στηρίζουμε τις αποφάσεις και τις επιλογές του Προέδρου μας καθώς αυτές γίνονται με γνώμονα το καλό και την αγάπη για την ομάδα μας.

Στον αγώνα αυτόν είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, Πρόεδρος, Διοίκηση, προπονητικό επιτελείο, παίχτες και φίλαθλοι. Να είσαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε δυναμικά στην super league, και η ΛΑΜΙΑΡΑ μας, θα συνεχίσει να προσφέρει θέαμα, ποιοτικό ποδόσφαιρο, θα πρωταγωνιστεί και θα μας χαρίζει συγκινήσεις μέσα από τις επιτυχίες της.

Με εκτίμηση, προς το φίλαθλο ποδοσφαιρικό κοινό».