Ισόπαλο 1-1 έληξε το ματς στο Περιστέρι, μεταξύ του Ατρόμητου και της Λαμίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στα Play Out της Super League.

Η Λαμία προηγήθηκε στο 43ο λεπτό με τον Αντέτζο και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Γκάλο.

Συγκεκριμένα στο 43ο λεπτό ο Σασί γύρισε την μπάλα και ο προωθημένος κεντρικός αμυντικός, Αντέτζο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφερε ν' απαντήσει ο Ατρόμητος όταν ο Κιβρακίδης κέρδισε φάουλ σε πολύ καλή θέση ανέλαβε να εκτελέσει ο Γκάλο και με απευθείας εκτέλεση κατάφερε να ισοφαρίσει.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μανδάς, Γκάλο, Γούτας, Ρισβάνης, Κιβρακίδης, Χαρίσης (46' Ούμπιδες), Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος (74') Ραμπέλο, Ντε Πο (65' Βέλλιος), Μανούσος (87' Γιακουμάκης), Νταβιώτης (46' Ενσικολού).

Λαμία (Ακης Μάντζιος): Κάχριμαν, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Σκόνδρας, Νιάσε, Μπεχαράνο (63' Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα (64' Μπουλούλης), Ρόμανιτς, Καραμάνος (46' Βασιλόγιαννης), Σασί (89' Σάλιακας).