Η Α.Ε. Καλυβίων ανακοίνωσε την πρόσληψη του Φώτη Καραμπότση στη θέση του τεχνικού διευθυντή και έκανε γνωστό ότι θα χρησιμοποιεί τα γήπεδα «Καραμπότση» για την προετοιμασία και τις προπονήσεις της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Η Α.Ε. Καλυβίων, με πίστη και συνέπεια στο πλάνο που έχει εκπονήσει, συνεχίζει να επενδύει σε ουσιαστικούς τομείς που την αναβαθμίζουν και τη μετατρέπουν σε ολοκληρωμένο αθλητικό οργανισμό, που τοποθετεί ως ξεκάθαρο πρωταγωνιστή τον αθλητή!

Με μεγάλη μας χαρά, λοιπόν, ανακοινώνουμε την πρόσληψη του Φώτη Καραμπότση, ο οποίος θα καλύψει τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή για την ομάδα μας. Ο κ. Καραμπότσης, εκτός της πολυετούς εμπειρίας του στο χώρο του ποδοσφαίρου, είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή (UEFA B’) και θα αποτελέσει το συνδετικό κρίκο μεταξύ αγωνιστικού τμήματος και διοίκησης.

Είναι, πλέον, προφανές πως η ομάδα μας θέτει τα θεμέλια για να οικοδομήσει κάτι ξεχωριστό στο Φθιωτικό ποδόσφαιρο και με τη συγκεκριμένη προσθήκη έρχεται να συμπληρωθεί ένα αξιοζήλευτο, για τα τοπικά δεδομένα, τεχνικό επιτελείο με προπονητή (Δήμος Σπυριδάκης), γυμναστή (Παναγιώτης Τσιγαρίδας) και προπονητή τερματοφυλάκων (Λάμπρος Καλοπήτας)

Τέλος, με δεδομένη τη δυσκολία που μας προκαλεί η μη ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής του γηπέδου μας, σας γνωστοποιούμε πως η ομάδα μας, τόσο για το διάστημα της προετοιμασίας, όσο και για τις προπονήσεις καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο 2020-21, θα χρησιμοποιεί τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των γηπέδων “Καραμπότσης”.».