Δύο ανανεώσεις ανακοίνωσε η Αταλάντη η οποία συνεχίζει να οργανώνεται εν όψει της δεύτερης συνεχόμενης συμμετοχής της στη Γ’ Εθνική. Οι Λοκροί συμφώνησαν να συνεχίσουν να αγωνίζονται με τη φανέλα της Αταλάντης οι Γιάννης Δήμος και Γιώργος Σαλιάι.

Επίσης η ομάδα του Μάκη Ζαχαρόπουλου έκανε γνωστό τις επαφές της με παίκτη από τη Super League 2, ενώ την προσεχή Δευτέρα (3/8) και Τρίτη (4/8) θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά στο δημοτικό στάδιο για νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Α.Π.Ο. ''ΑΤΑΛΑΝΤΗ'' ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές, που συνέβαλλαν σημαντικά στην περσινή απόλυτα επιτυχημένη παρουσία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, τον Δήμο Ιωάννη & Σαλιάϊ Γεώργιο που συμφώνησαν με τον σύλλογο και θα βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή εν όψη της έναρξης της προετοιμασίας της ομάδας.
Τα μέλη του Δ.Σ. βρίσκονται σε συνομιλίες με ποδοσφαιριστή που την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν σε ομάδα της Super League 2, η απόκτηση του οποίου αναμένετε να κάνει αίσθηση. 
Τέλος ενημερώνουμε όσους νεαρούς ποδοσφαιριστές επιθυμούν, ότι την Δευτέρα 03/08/2020 & την Τρίτη 04/08/2020 και ώρα 18:00 στο γήπεδο Αταλάντης θα πραγματοποιηθούν δοκιμαστικά εν όψη της νέας αγωνιστικής περιόδου υπό την επίβλεψη του τεχνικού team του συλλόγου μας."