Επανδρώνεται σε όλους τους τομείς η ΑΕ Καλυβίων προκειμένου να είναι καθόλα έτοιμη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Έτσι προχώρησε σε συμφωνία με προπονητή φυσικής κατάστασης. Πρόκειται για τον νεαρό αλλά έμπειρο Παναγιώτη Τσιγαρίδα ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα προπονητή φυσικής κατάστασης στην ανδρική ομάδα, ενώ θα είναι ο εργοφυσιολόγος των ακαδημιών του συλλόγου.

Ο Παναγιώτης Τσιγαρίδας γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου του 1992. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στην προπονητική ποδοσφαίρου με εξειδίκευση την προπονητική  Φυσική Κατάσταση Ποδοσφαίρου.
Είναι απόφοιτος Μεταπτυχιακού προγράμματος Οργάνωση και Διοίκηση του Αθλητισμού ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και Κάτοχος διπλώματος UEFA C’.
Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε ΠΑΕ Αχαρναϊκός, ΠΑΕ Άλιμος, ΠΑΕ Ιωνικός, στη Μικτή Ομάδα Νέων Πειραιά, Ολυμπιακό Βόλου, Αιγάλεω, Ιωνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΑΕ ΚΑΛΥΒΙΩΝ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Παναγιώτη Τσιγαριδα στο τεχνικό team της για την σεζόν 2020-21. Προπονητής φυσικής κατάστασης πού παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει εργαστεί με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες όπως Αιγάλεω- Ολ.βολου- Ιωνικος. Πτυχιούχος Τεφαα Αθηνών με ειδικότητα προπονητική ποδοσφαίρου και κάτοχος uefa c με μεταπτυχιακό Τεφαα Κομοτηνής στη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης.Θα είναι προπονητής φυσικής κατάστασης στην ανδρική μας ομάδα και εργοφυσιολογος των ακαδημιών μας!"