Με ανακοίνωσή της η Αθλητική Ένωση Νέου Κρικέλλου μέσω του Προέδρου της Γιώργου Χαντζή έκανε μια αποτίμηση της χρονιάς που πέρασε και έληξε άδοξα λόγω του κορονοϊού, μοίρασε συγχαρητήρια σε ΠΑΣ Λαμία, Αταλάντη, Οπούντιο Μαρτίνου και όσες ομάδες ανέβηκαν κατηγορία ενώ η ομάδα δηλώνει παρούσα και τη νέα χρονιά στον πρωτάθλημα της Α΄ Φθιώτιδας. Στις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία των εκλογών για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ύστερα από την πρωτοφανή σε παγκόσμιο επίπεδο πανδημία του κορωνοϊού, με εντολή της κυβέρνησης και της διοργανώτριας αρχής του ποδοσφαίρου, η φετινή χρονιά έλαβε τέλος. Μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα μας βρισκόταν 3η στη βαθμολογία έχοντας 3 βαθμούς διαφορά από την Προοδευτική Λάρυμνας και 11 από τον Οπούντιο Μαρτίνου έχοντας πραγματοποιήσει το ρεπό της έναντι αυτών. Την εξέλιξη σαφώς και δεν την γνωρίζει κανείς αλλά σίγουρα η ομάδα του Οπούντιου ήταν καλύτερη και βάση των μεταγραφών του Ιανουαρίου ήταν ένα βήμα πιο μπροστά και δικαίως πήρε το πρωτάθλημα.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε το Μαρτίνο για την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου και μαζί την άνοδο στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και να συγχαρούμε τις τρεις ομάδες που αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στη Β΄ Φθιώτιδας, τον Δαφνησιακό Αρκίτσας, τον Ευρυτανικό, την Ηράκλεια, καθώς και τις δευτεραθλήτριες ομάδες, Ρεγγίνι, Αστέρα Σταυρού και ΑΕΝΑ, που κέρδισαν την άνοδο στην Α΄ κατηγορία και να ευχηθούμε καλή πορεία. Πολλά συγχαρητήρια επίσης στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ για την παραμονή της για ακόμη μία χρονιά στη Super League καθώς και στην Αταλάντη για την παραμονή της στη Γ΄ Εθνική.

Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο ότι η Αθλητική Ένωση Νέου Κρικέλλου θα είναι παρούσα όπως ήταν πάντα στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής σε αντίθεση με αυτά που λέγονται κατά καιρούς από κακοθελητές. Μέχρι αυτή τη στιγμή όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι στο συρτάρι του Νέου Κρικέλλου και δεν έχει εκφράσει κανείς την επιθυμία να φύγει, εκτός του Νίκου Λέντα αλλά χωρίς και αυτός να έχει πάρει ακόμη το δελτίο του. Έχει αποχωρήσει όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό ο προπονητής Πέτρος Καραΐσκος στον οποίο ευχόμαστε καλή πορεία σε ό,τι κάνει.

Επίσης βάση του καταστατικού της ομάδας, τον Ιούλιο γίνονται οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου. Έτσι αυτό θα γίνει γύρω στις 15 Ιουλίου με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου και στη συνέχεια θα αρχίσει ο σχεδιασμός της ομάδας. Μέχρι τότε ενδεχομένως να έχει γίνει γνωστός και ο νέος προπονητής.

Ευχόμαστε λοιπόν σε όλους καλό καλοκαίρι και υγεία πάνω απ’ όλα!"