Εκλοαπολογιστική συνέλευση πραγματοποιήθηκε στον Αετό Μενδενίτσας καθώς και εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ που θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες μέρες, ενώ τέθηκε επί τάπητος και το θέμα της τοποθέτησης χλοοτάπητα στο κοινοτικό γήπεδο του χωριού.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Την Κυριακή 5/7 έγινε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση κ στην συνέχεια η διαδικασία των εκλογών όπως προβλέπεται από το καταστατικό του συλλόγου με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου από τον δικηγορικό σύλλογο της λαμιας όπως προβλέπεται πλεον!!!

Στο κοινοτικό γραφείο του χωριού!! Η προσέλευση του κόσμου ήταν πλέον του αναμενόμενου κ μας συγκινησε κ μας εξέπληξε ευχάριστα!!Κ μάλιστα με ψήφισαντες σε αριθμό διπλάσιο από άλλες ιστορικές ομάδες του νόμου μας!! Και θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους κ όλες που έδωσαν το παρόν πράγμα που δείχνει την αγάπη κ το ενδιαφέρον για τον ΑΕΤΌ!

Και μας δίνει την δύναμη να συνεχισουμε την δυσκολη προσπάθεια ύπαρξης της ομάδας!!!!

Τα αποτελέσματα για το ΔΣ κατά σειρά ψήφων ήταν:

ΑΝΤΕΡΡΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣ – ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΛΟΥΚΑΣ-ΚΟΥΤΣΟΣΙΜΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΓΙΆΝΝΗΣ-ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΊΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ ΓΙΆΝΝΗΣ-ΚΑΨΆΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ – ΑΛΕΞΊΟΥ ΝΙΚΟΣ-ΓΩΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΑΝΤΕΡΡΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΆΙ ΓΙΑ την ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣ ΝΙΚ-ΜΕΓΑΛΙΟΣ ΘΑΝΑΣ-ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ ΘΑΝΑΣ-ΤΣΑΔΗΜΑΣ ΓΕΩΡΓΊΟΥ-ΚΟΥΤΣΟΣΙΜΟΣ ΠΑΝΑΓ.

Εντος των προσεχών ημερων θα ανακοινωθούν κ οι θέσεις ευθύνης!!!!! Κ πάλι ευχαριστούμε όλους κ όλες για τη συμμετοχή κ ελπίζουμε κ στην συνέχεια στην βοήθεια σας!! Εκτός από την συγκρότηση της ομάδας έχουμε κ το θέμα της κατασκευής χλοοτάπητα του κοινοτικού γηπέδου του χωριού ΚΙΜΩΝΑΣ ΚΟΚΟΛΟΓΟΣ!! Μέσω του δημου!! Για το οποίο έχει βγει κονδύλι από το ταμείο δημοσίων επενδύσεων!!! Ναστε καλά!!!!"