Ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Καυκιάς επιστρέφει στον Ολυμπιακό Λαμίας από το Νέο Κρίκελλο όπου αγωνιζόταν την προηγούμενη χρονιά. Έτσι μετά το Νίκο Λέντα, οι "ερυθρόλευκοι" ενισχύονται με ακόμη έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του στην Ακαδημία ποδοσφαίρου Λαμίας. Για δύο χρόνια έπαιξε στον Παμφθιωτικό και στη συνέχεια για τρεις χρονιές στον Παγκρατιακό, πέρασε από τη Σητεία πετυχαίνοντας μάλιστα 35 γκολ σε μια σεζόν. Μετά από δύο αγωνιστικές περιόδους στο Γαλάτσι, έμεινε πέντε χρόνια στην Ελευθερούπολη.
Στην Φθιώτιδα επιστρέφει το 2011 στον Αχιλλέα Δομοκού στο τοπικό πρωτάθλημα όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής και πανηγύρισε την άνοδο της ομάδας του στην Δ΄ Εθνική (Περιφερειακό) Κατηγορία πετυχαίνοντας και 9 γκολ.

Έμεινε στο σύλλογο και στην Γ΄ Εθνική ενώ στην επόμενη περίοδο αγωνίζεται στην ομάδα του Νέου Κρικέλλου στην Α1 κατηγορία Φθιώτιδας. Στη συνέχεια μεταπήδησε στον Ολυμπιακό Λαμίας, όπου αναδείχθηκε Πρωταθλητής Φθιώτιδας και Κυπελλούχος Φθιώτιδας. Στη συνέχεια αγωνίστηκε και στη Στυλίδα για να επιστρέψει την περσινή σεζόν και πάλι στο Νέο Κρίκελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Ολυμπιακού Λαμίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Γιώργου Καυκιά μετά από 3 χρόνια στην ομάδα μας. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έχει πανηγυρίσει με τα ερυθρόλευκα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος την σεζόν 2015-16 καθώς και το Κύπελλο Φθιώτιδας την σεζόν 2016-2017. Του ευχόμαστε υγεία και ανάλογες επιτυχίες με την ομάδα μας».