Τα πλέι οφ έφτασαν στα μισά του δρόμου και το αποτέλεσμα της ημέρας ήταν η νίκη της ΑΕΚ στην Τούμπα.

Ο Ολυμπιακός έφτασε τις πέντε νίκες, ενώ και οι πέντε άλλες ομάδες μαζί έχουν κάνει έξι νίκες.

Για την ακρίβεια οι άλλες τέσσερις, γιατί ο ΟΦΗ δεν έχει ακόμα "τρίποντο".

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε την πρώτη νίκη του.

100... συμμετοχές στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έφτασε ο Φερνάντο Βαρέλα. Είναι ο 83ος ποδοσφαιριστής της ομάδας που το καταφέρνει από καταβολής Α' Εθνικής.

100... αγώνες πρωταθλήματος στην καριέρα του συμπλήρωσε ο Χρήστος Αλμπάνης στην Ελλάδα. Έχει 65 στη Super League και 35 στην Β' Εθνική. Οι 64 είναι με τη φανέλα του Απόλλωνα και οι 36 με την ΑΕΚ.

100... αγώνες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού έφτασε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Ο Μυτιληνιός μέσος έχει 80 αγώνες στη Super League, 16 στο Κύπελλο και τέσσερεις στην Ευρώπη.

100... γκολ παθητικό έφτασε στη Super League o τερματοφύλακας Δημήτρης Σωτηρίου, όταν δέχτηκε το πρώτο γκολ από τον Χασάν. Μάλιστα ήταν και το 100ο γκολ του Ολυμπιακού στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

60... νίκες εναντίον του ΠΑΟΚ στην Α' Εθνική/Super League συμπλήρωσε η ΑΕΚ. Έχει ακόμα 34 ισοπαλίες και 37 ήττες.

6... ποδοσφαιριστές έχουν το απόλυτο συμμετοχής στα πέντε παιχνίδια των πλέι οφ. Πασχαλάκης και Βαρέλα του ΠΑΟΚ, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ και Κουρμπέλης του Παναθηναϊκού και Κρίστιτσιτς της ΑΕΚ.

5... γκολ έχει βάλει στον ΟΦΗ, από τα 15 που έχει πετύχει συνολικά στη Super League, ο Αχμέντ Χασάν του Ολυμπιακού.

2... μόνο φορές ισοφαρίστηκε ο Ολυμπιακός στην έδρα του στο φετινό πρωτάθλημα. Και τις δύο από τον ΟΦΗ και τις δύο στην εκπνοή του ημιχρόνου και τις δύο τον νίκησε τελικά με 2-1!