Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, φιλοξενήθηκε σε αθλητικό ραδιόφωνο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο αίτημα των ομάδων της Super League για κόσμο στα γήπεδα.

Για τις προετοιμασίες αν έρθει 2ο κύμα κορονοϊού:
«Νομίζω είμαστε σοφότεροι. Το αθλητικό κίνημα έδειξε μεγάλη υπευθυνότητα και πειθαρχία στα αγωνιστικά πρωτόκολλα. Εχουμε βάλει τις βάσεις, έχουμε δει τι δουλεύει και τι δεν δουλεύει και από το Σεπτέμβριο θα είμαστε ακόμη πιο έτοιμοι. Ο αθλητισμός στη μάχη με τον κορωνοϊό έχει δείξει πολύ καλά δείγματα».

Για την παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα:
«Υπάρχουν φωνές να ανοίξουν τα γήπεδα. Εχει κάνει αίτημα και ο ΟΦΗ να παίξει με κόσμο με τον Ολυμπιακό. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχουν οι γιατροί, οι οποίοι είναι πολύ επιφυλακτικοί σε αυτά τα θέματα. Στις πρώτες προσπάθειες που κάναμε με τη Super League να μπουν συγκεκριμένοι φίλαθλοι με συγκεκριμένα πρωτόκολλα, ήταν επιφυλακτικοί και δεν τους αδικών. Για παράδειγμα στη Σερβία που τους άφησαν ελεύθερους είδαμε ότι ξανακύλησαν. Επέτρεψαν τους φιλάθλους και ξανακύλησαν».

Για το γηπεδικό του Παναθηναϊκού:
«Το μεγάλο στοίχημα για όλα αυτά τα πρότζεκτ είναι να δώσουμε έμφαση στον αθλητισμό που κάνουμε σε σχέση με τον αθλητισμό που κάνουμε. Στο θέμα του Βοτανικού υπάρχει βούληση από τον Δήμο να βοηθήσει. Δεν μπορεί όμως να τα κάνει όλα η πολιτεία, ο Δήμος και η Περιφέρεια. Πρέπει να υπάρχει το κατάλληλο επιχειρηματικό πλάνο για να μπορεί να είναι βιώσιμη η εγκατάσταση».