Δυνατό φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22/8 στην Αρκίτσα όπου ο τοπικός Δαφνησιακός υποδέχθηκε τη Μαλεσίνα με τελικό σκορ 1-3. Το παιχνίδι παρακολούθησαν ο πρόεδρος κ. Κορδολέμης και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Φθιώτιδας κ. Ασημωτός.



Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Γιώργο Πέππα, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Βασίλη Κυριτσόπουλο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Μαλεσίνα σκόραρε άλλες δύο φορές με τον Μιχάλη Καλλή και τον Ζήση Κωνσταντίνου.


Ευκαιρία για τους δύο προπονητές να δουν το επίπεδο ετοιμότητας των ομάδων τους και να παρακολουθήσουν την πορεία της προετοιμασίας.


Η ενημέρωση του Δαφνησιακού:

"Με την παρουσία του Προέδρου κ. Κορδολεμη Μιχαλη και Αντιπρόεδρου Ασημωτου Βαγγέλη της ΕΠΣΦ πραγματοποιηθηκε φιλικός αγώνας μεταξύ του ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΥ ΑΡΚΙΤΣΑΣ και της ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ.

Το πρώτο 25λεπτο ανήκε στον Δαφνησιακο που δεν ευτυχισε να ανοίξει το σκορ.... Ισορροπισε το παιχνίδι ή Μαλεσίνα και άνοιξε το σκορ με τον Πεπα Γιώργο, ισοφάρισε η Αρκίτσα με τον Κιριτσοπουλο Βασίλη που είχε και δοκάρι και ευκαιρίες για κάτι περισσότερο.

Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές αλλαγές και η Μαλεσίνα έβαλε αλλα δύο γκολ με τον Καλή Μιχάλη και Ζήση Κωνσταντίνου τελικό 1 - 3.... και οι δύο προπονητές έμειναν ευχαριστημένοι από την απόδοση των ομάδων τους...... "βρισκομαστε σε περίοδο προετοιμασίας"....."