Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι του Συλλόγου Η "ΕΝΩΣΗ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ- ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ 2010" επανέρχεται στις τοπικές κατηγορίες και συγκεκριμένα θα συμμετέχει τη φετινή χρονιά στη Β΄ Φθιώτιδας με μέσο όρο ηλικίας τα 16,5 χρόνια. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 17/8 με το ίδιο επιτυχημένο προπονητικό επιτελείο.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

"Μετά από 3 χρόνια προετοιμασίας, βελτίωσης, αξιοποίησης των Τμημάτων υποδομών, μπήκαν οι βάσεις και ήρθε η ώρα να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

Η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Φθιώτιδας με κορμό τα παιδιά της περσινής πρωταθλήτριας Φθιώτιδας Κ-16 πλαισιωμένα από 5 έμπειρους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας.

Ο Μέσος Όρος Ηλικίας θα είναι τα 16,5 χρόνια.

Έχουμε ήδη προχωρήσει σε 9 μεταγραφές (ολοκληρώνοντας το ρόστερ) οι οποίες θα ανακοινωθούν μόλις ολοκληρωθούν και τυπικά.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Αυγούστου στις 19.00' στο Δημ. Στάδιο "Λ. Γιαννέλος" της Μακρακώμης.

Η ομάδα μας θα συμμετάσχει και σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομών (Κ16 / Κ14 / Κ12 / Κ10 / Κ8) για τα οποία η έναρξη προπονήσεων θα γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου.

Το προπονητικό team θα παραμείνει το ίδιο με πέρυσι (ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει), με επικεφαλή τον Γιώργο Καραγεώργο και τους Δημήτρη Λιάσκα, Λάμπρο Καλοπήτα , Ηρακλή Παιδιαδίτη ενώ θα ενισχυθεί για την περίοδο της προετοιμασίας με δύο ακόμη γυμναστές, τους Ηρακλή και Λάμπη Οικονόμου.

Ευχόμαστε Υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες."