Σήμερα Δευτέρα 31/8 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Έσπερου Λαμίας στο Χαλκιοπούλειο, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής.


Αναλυτικά η ενημέρωση του Συλλόγου:


"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Η πανδημία του COVID-19 και η εξέλιξή της, είναι το κυρίαρχο γεγονός που καθορίζει , όλες τις αγωνιστικές και αθλητικές δράσεις των τμημάτων μας.


Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο και τους αθλητές μας, την προηγούμενη εβδομάδα προχώρησε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις όλων των εμπλεκομένων του τμήματος, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ε.Ο.Κ., και ΟΛΟΙ είναι απόλυτα υγιείς.


Ανακοινώνουμε την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας, ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ, την ΔΕΥΤΕΡΑ 31-8-2020 και ώρα 16:00μμ, στο κλειστό Χαλκιοπουλειο Λαμίας.


Την φετινή αγωνιστική περίοδος 2020-2021,το πρωτάθλημα της Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ κατηγορίας Ανδρών, θάχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά λόγω της πανδημίας του COVID-19 . Ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά και όλοι οι αθλητές όλων των συλλόγων, να είναι απόλυτα υγιείς ,ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.


Το Διοικητικό Συμβούλιο ,έχοντας ‘’κατά νού’’ τις νέες πραγματικές δύσκολες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες της νέας αγωνιστικής περιόδου:


Καλεί ΟΛΟΥΣ τους φίλους της ομάδας, ΟΛΟΥΣ τους φορείς της πόλης και ΟΛΟΥΣ τους κατέχοντες θέσεις ευθύνης, να στηρίξουν την προσπάθειά μας, με όποιον τρόπο οι ίδιοι κρίνουν πιο πρόσφορο.


Καλή Αρχή μας.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ


Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ"