Ανανέωσαν την συνεργασία τους και θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στην Βέροια δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Πρόκειται για τους Δημήτρη Στάμου και Στέλιο Πόζογλου. Παράλληλα η ομάδα της Ημαθίας ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιώτη Τσαλουχίδη στη θέση του Γενικού Διευθυντή της ΠΑΕ.


Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:


«Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ανακοινώνει ότι ανανέωσε την συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Στάμου και Στέλιο Πόζογλου.»


«Η ΠΑΕ ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ 2019 ανακοινώνει την πρόσληψη του Γιώτη Τσαλουχίδη ως Γενικού Διευθυντή.


Ο Γιώτης Τσαλουχίδης ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Βέροιας και το 1987 μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό. Την περίοδο 1995-96 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε για έναν χρόνο και επέστρεψε στη Βέροια για να αγωνιστεί άλλα τρία χρόνια, τερματίζοντας την καριέρα του στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.


Με την Εθνική ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά στις 7 Οκτωβρίου 1987 και συμμετείχε συνολικά σε 76 αγώνες σημειώνοντας 16 τέρματα, επίδοση που τον κατατάσσει στην όγδοη θέση των σκόρερ όλων των εποχών. Ήταν μέλος της ομάδας που αγωνίστηκε στο Μουντιάλ 1994 στις ΗΠΑ, συμμετέχοντας σε δύο αγώνες.


Επίσης, αγωνίστηκε με την εθνική Νέων για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το 1982