Με ένα νέο προπονητή θα ξεκινήσει η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, την προσπάθεια και την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική στην Super League 2.

Ο Γιάννης Μάγγος, o 38χρονος (γεννημένος στις 26 Ιουλίου του 1982) τεχνικός από την Καρδίτσα θα είναι αυτός που θα αναλάβει την λαρισινή ομάδα για την οποία γνωρίζει πολλά.

Ο Καρδιτσιώτης προπονητής είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και έχει εργαστεί στις ακαδημίες της Α.Ε. Αμπελοκήπων Θεσσαλονίκης.

Την διετία 2006-2008 ήταν γυμναστής στην Αναγέννηση Καρδίτσας και η πρώτη του θητεία στην ομάδα ολοκληρώθηκε με την άνοδο στη Β’ Εθνική στο μπαράζ της Ριζούπολης.

Ακολούθησαν συνεργασίες με τον Α.Ο. Τρίκαλα (άνοδος στη Γ’ Εθνική) και Πτολεμαΐδα (στη Γ’ Εθνική το 2009), ενώ τη σεζόν 2010-11 ήταν στη Βέροια.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Α.Ο.Κ. στη Δ’ Εθνική (2011-12).

Τον Ιούλιο του 2012 πήγε στην Α.Ε.Λ. ενώ την σεζόν 2013-14 ήταν προπονητής στον Α.Ο. Καρδίτσας με τον οποίο συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική, ενώ την επόμενη σεζόν ήρθε στον Απόλλωνα Λάρισας, όπου παρέμεινε για δύο αγωνιστικές περιόδους (2014-15, 2015-26).

Το 2016 αναλαμβάνει τον Δωτιέα Αγιάς στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, ακολουθεί το δεύτερο εξάμηνο στην Αναγέννηση Καρδίτσας στην Football League πριν καταλήξει από το 2017 έως και το τέλος του 2019 στον ΟΦ Ιεράπετρας, όπου επιτέλεσε σπουδαίο έργο.

Ο Γιάννης Μάγγος που τις επόμενες ημέρες θα γίνει κάτοχος και του UEFA Pro βρέθηκε την Κυριακή (09/08) στα γραφεία της λαρισινής εταιρείας όπου και τον παρουσίασε επίσημα ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας κ. Αχιλλέας Σακελλαρίου.

Η "κυανόλευκη" οικογένεια καλωσορίζει τον Γιάννη που επιστρέφει στον πάγκο του Απόλλωνα και του εύχεται να υλοποιήσει - από κοινού με όλους μας - τους φετινούς μας, στόχους στην δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας.