Τη Δευτέρα 24 Αυγούστου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί στο στάδιο της «Καμαρίτσας» στη Λαμία η πρώτη προπόνηση του ΑΟ Λαμίας εν όψει της συμμετοχής του στη Volley League γυναικών. 


Αναλυτικά η ενημέρωση:


"Ο Α. Ο. Λαμίας 2013 ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας της γυναικείας ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου της VOLLEYLEAGUE (A1) ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2020-21!

Η προετοιμασία θα γίνει στα εξής στάδια:


1. Θα ολοκληρωθούν τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ για όλες τις αθλήτριες που είναι στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας.


2. Η έναρξη των προπονήσεων έχει οριστεί για την Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και ώρα 6:30  μ. μ. στο στάδιο της «Καμαρίτσας» στην Λαμία, όπου και θα πραγματοποιηθεί η 1η προπόνηση της χρονιάς, η γνωριμία των αθλητριών μεταξύ τους και με το προπονητικό team  του Ηλία Αγγέλη.


3. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του κλειστού  Δημοτικού Γυμναστηρίου Λαμίας («Χαλκιοπούλειο»), που θα περιλαμβάνει διπλές (πρωί – απόγευμα) προπονήσεις.


Το Δ. Σ. του συλλόγου σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την προπόνηση της ομάδας,  τηρώντας πάντα το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον COVID-19. Με το τέλος της πρώτης  προπόνησης θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου, την  προπονητική ομάδα και αθλήτριες του συλλόγου."