Το απόγευμα του Σαββάτου 12/9 στο γήπεδο του Ελατειακού, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α΄Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας η τοπική ομώνυμη ομάδα υποδέχθηκε τη Στυλίδα από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 3-0.


Σε ένα πολύ καλό αγωνιστικό χώρο οι δύο ομάδες έδειξαν χαρακτήρα, στο πρώτο 15 λεπτο η ομάδα της Ελάτειας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι άλλα από εκεί και μετά φάνηκε η εμπειρία της Στυλίδας μέχρι τη λήξη του αγώνα που βρήκε τους φιλοξενούμενους νικητές με 0-3. 


Στο 43' έγινε το 0-1 με τον Αρμάντο Πατσάνι, το 0-2 από τον Κώστα Μπίκο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 73' λεπτό και αμέσως μετά στο 75΄ το γκολ του νεοαποκτηθέντος Γιάννη Ταμπάκη διαμόρφωσε το τελικό 0-3.


Η Στυλίδα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαρίστησε πολύ την ομάδα του Α.Ο.Ελατειακού για την άριστη και άρτια φιλοξενία που της παρείχε και δεσμεύτηκε να ανταποδώσει και στο δεύτερο ματς που ακολουθεί στο ΔΑΚ Στυλίδας και ευχήθηκε υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου και να πετύχουν τους στόχους τους για φέτος στη νέα σεζόν που ακολουθεί.


Από την άλλη πλευρά και ο Ελατειακός εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας συγχαρητήρια στους αθλητές του για την αγωνιστική τους προσπάθεια ανεξαρτήτως αποτελέσματος..


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Τσουκνίδα και Κέππα. 


Για τις δυο ομάδες αγωνίστηκαν:


Ελατειακός: Οικονόμου, Τσιάμης, Καλαλές, Σκαμαγκούλης, Βούλγαρης, Καραΐσκος, Βλάχος, Τσέτσο, Σύλλας, Παπανικολάου, Οικονόμου.


Στυλίδα (Γιώργος Κυριακίδης): Μωράτης, Βαρυπάτης, Πατσάνι, Τέγος, Καββαδίας, Μπακαλιάνος, Βαρυπάτης Χ., Κραβαρίτης, Μπίκος, Βαρυπάτης Κ., Ταμπάκης