Για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα της Κυριακής 27/9 στο γήπεδο της Ροδωνιάς, η τοπική Θύελλα αντιμετώπισε το Λιανοκλάδι από το οποίο και ηττήθηκε με σκορ 1-8.

Παρόλο που η ψυχολογική κατάσταση όλων στο Λιανοκλάδι δεν είναι η καλύτερη εξαιτίας των μεγάλων ζημιών που προκάλεσε η απερχόμενη κακοκαιρία, ωστόσο οι παίκτες του Αγρότη βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πήραν την νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων ο Παπαλέξης θα γίνει ο κάτοχος της μπάλας και από κοντά θα πλασάρει σημειώνοντας το 0-1. 

Οι γηπεδούχοι στο 15 ΄θα δουν την κεφαλιά του Ντζιαβίδα Γιάννη από κοντά να φεύγει άουτ.

Στο 18΄ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν πέναλτι και ο ο Παπαλέξης  θα κάνει το 0-2. 

Το 0-3 ήταν ένα πολύ όμορφο σε εκτέλεση τέρμα από τον Θεοδώρου στο 20΄, όταν έπιασε ένα καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή του Ζαγγανά και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων θα αποκρούσει εντυπωσιακά από κοντά σουτ των φιλοξενούμενων. 

Στο 29΄όμως θα κάνει τη λάθος πάσα και ο Ρούσκας Δ. θα αυξήσει το σκορ στο 0-4.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 45΄με τον Κόκκοτα, όταν πήρε τη μπάλα από την προσποίηση του Ντζιαβίδα Γιάννη σε αμυντικό και πλάσαρε από κοντά κάνοντας το 1-4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο Παπαλέξης στο 51΄σημείωσε ένα ακόμη τέρμα ανεβάζοντας το σκορ στο 1-5, σημειώνοντας χατ τρικ, εκμεταλλευόμενος πάλι λάθος των γηπεδούχων. 

Στο 54΄και 75΄ο Ρούσκας Γ. θα κάνει το 1-7. 

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές ευκαιρίες με τον Κρέτση στο 80΄και 83΄αλλά δεν τις έκαναν γκολ. 

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο αειθαλής Καλύβας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 84 σημειώνοντας το τελικό 1-8.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Μπύρος με βοηθούς τους Σόμαλη Στ. και Μιλτ.Ελ Ταχάν, όλοι από το Σύνδεσμο Ευρυτανίας.



Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΘΥΕΛΛΑ  ΡΟΔΩΝΙΑΣ: Ζαγγανάς Ν. (70΄ Τσακνής), Κουτσογιάννης (46΄ Κρέτσης), Βλάχος (46΄ Πολύζος), Κόκοτας, Κατσακιώρης, Γιαννούτσος, Γαλανός (55΄ Ζήκας), Γκούλτας, Ντζιαβίδας (46΄ Ζαγγανάς Ηλ.), Μπεσλεμές, Κωνσταντακόπουλος.


ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ (Παπαϊωάννου Παναγιώτης): Κωνσταντίνου, Δαμλασής (52΄ Καλύβας), Αντωνόπουλος, Χριστόπουλος, Κιτσοπανίδης, Γιαννόπουλος (73΄ Φράγκος), Θεοδώρου, Ρούσκας Ι. (73΄ Χαλβαντζής), Παπαλέξης (63΄ Κουτσοβέλης),  Ρούσκας Δ.(63΄ Μπαρμπούνης),  Ρούσκας Γ.