Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 26/9 στο γήπεδο στο Φραντζή τα Καλύβια αντιμετώπισαν τον Δαφνησιακό Αρκίτσας τον οποίο κέρδισαν με σκορ 2-1.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν  στο 12΄ ο Χριστόπουλος για τους γηπεδούχους,η ισοφάριση ήρθε στο 21΄ με κεφαλιά του Μουτσουρούφη για τους φιλοξενούμενους και το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Τσώνης στο 83΄ για τους γηπεδούχους. 


Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Τάτση και του Γρίβα.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Καλύβα και Κολοβό


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΚΑΛΥΒΙΑ (Δήμος Σπυριδάκης):Τσίτζηρας, Φίστι, Ρίζος, Ξηρομερίτης, Χαντζής, Γιώτης (72΄ Αναγνώστου), Σαΐτης, Μπουσάι, Χανής (70΄ Σάπιος), Χριστόπουλος (82΄ Τσώνης), Τσιγκόλης.





ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ (Δημήτριος Ασημάκης ):Κωνσταντίνου, Νεοφώτιστος, Γρίβας, Ρόμπας, Χότζα, Μουτσουρούφης, Ρίζος (72΄ Μπουμπούρης), Τάτσης, Λαγός (90΄ Τζανετής), Παναγιωτάκης (62΄ Καντάς), Κυριτσόπουλος.





Ο προπονητής του Δαφνησιακού, Δημήτρης Ασημάκης δεν σχολίασε την διαιτησία σε ερώτηση δημοσιογράφου κι έμεινε στα της ομάδος που είπε ότι θα πρέπει να βελτιώσει τις ελλείψεις ενώ παρουσιάστηκε αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση των παιχτών του ευχόμενος καλή πορεία και στους αντιπάλους.


Ο προπονητής των νικητών Δήμος Σπυριδάκης παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είχε πολύ λίγα λεπτά καλού παιχνιδιού κρατάει όμως τους βαθμούς της νίκης για την ομάδα του.


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: