Το απόγευμα του Σαββάτου 12/9 στο γήπεδο του Σταυρού, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α΄Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας, ο τοπικός Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 με τη Δάφνη Λιβανατών. 


Σε ένα πολύ ωραίο και γεμάτο παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14΄ με τον Νουράι για το 0-1. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα και έφεραν το ματς στα ίσια με τον Κακκάβα. 


Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Μπράχος με δυνατό μακρινό σουτ έφερε τη Δάφνη και πάλι μπροστά στο σκορ με 1-2. Στην επανάληψη ο Λατσούδας, κέρδισε πέναλτι και ο Χαντζής διαμόρφωσε έτσι το τελικό 2-2.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Γιώργος Τζοβάρας με βοηθούς τους Καλύβα και Λιτοσελίτη





Για τις δυο ομάδες αγωνίστηκαν:


Αστέρας Σταυρού (Πέτρος Καραΐσκος): Μαγκλάρας, Λάππας Ν., Λίκο, Μόσχος, Αυγουστάτος (65΄ Ματόπουλος), Καλαμάτας, Κακκάβας (77΄Λατσούδας), Λάππας Γ., Λάγιος (46΄ Καραναστασης Α.), Παπαναστασίου (46΄ Καραναστάσης Δ.), Χαντζής (90΄ Κασάπας)




Δάφνη Λιβανατών (Δημήτρης Βέλλος): Ραμέτα, Μακρόπουλος Γ. (65΄ Τσικίμης), Ξεζώνοτος,Τσούκαλος, Σωτηρίου, Παπανάγνος, Κλωτσοτήρας (90΄ Σταμούλης), Μπράχος, Νουράι (73΄ Στάικος), Αντωνίου, Μακρόπουλος Ε.




Δείτε φωτογραφίες: