Το απόγευμα του Σαββάτου 12/9 στο γήπεδο της Δίβρης, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α΄Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Φθιώτιδας η Δίβρη αντιμετώπισε το Ρεγγίνι από το οποίο και ηττήθηκε με σκορ 2-3.


Η ομάδα της Δίβρης η οποία αγωνίζεται στην Β΄Φθιώτιδας έβαλε δύσκολα στους παίκτες του Ρεγγινίου που θα αγωνιστεί στην Α΄ Φθιώτιδας, καθώς η νίκη για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο τέλος του παιχνιδιού αποκτώντας έτσι προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού..


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Χαλλή στο 51 λεπτό. Η ομάδα της Δίβρης ισοφάρισε στο 57 λεπτό με τον Αλεξίου και προηγήθηκε με γκολ του Γιώτη στο 76 λεπτό. Το Ρεγγίνι έφερε το ματς στα ίσια με εκτέλεση πέναλτι του Ηλία Καλύβα στο 88 λεπτό και πήρε την νίκη στο 90 με γκολ του Γιώργου Παπανικολάου.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο  Κουρεμάδας με βοηθούς τους Αναγνώστου Ι. και Μαρανδιανό.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΑΕ Δίβρης (Θοδωρής Τζουάνας): Τσαντήλας, Μαντάρας (71΄ Δρούγας), Τζουάνας, Ζήσιμος, Καταραχιάς, Αναστασίου, Καναβός (55΄ Αλεξίου), Ζουμπόπουλος, Γιώτης, Ζουμπόπουλος Χρ., Σάπιος.


ΣΑΜΕ το Ρεγγίνι (Δημήτρης Γιαννουδάκης): Κωστάκος, Τσάνα, Μπερτάνος (75΄ Χουλιάρας), Σιώτης, Καλύβας, Τσάρας (60΄ Τρίγκας), Παπανικολάου, Κωστάκος, Γιαννόπουλος, Παπαϊωάννου