Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 26/9 στο γήπεδο του Νέου Κρικέλλου η τοπική ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε τον Άρη Αγίου Κωνσταντίνου σε ένα συναρπαστικό ματς όπου οι φιλοξενούμενοι  επικράτησαν με σκορ 4-2. 


Η ομάδα του Άρη προηγήθηκε με 0-2 στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου με τέρματα των Τετριμέλη και Τσιαπραΐλη, όμως το Νέο Κρίκελλο αντέδρασε και ισοφάρισε στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης με γκολ των Συγγούνη και Κραββαρίτη. 


Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να πάρουν πάλι κεφάλι στο σκορ καθώς ο Σιδέρης με πέναλτι έκανε το 2-3, με τον Τετριμέλη στις καθυστερήσεις να διαμορφώνει το τελικό 2-4. Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κολορίζος με βοηθούς τους Λιτοσελίτη και Δόσκορη. 


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ (Κώστας Τσαπραζλής):Τσαντήλας, Μαντζιούρας (64΄ Κωνσταντίνου), Καλογιάννης, Συγγούνης, Τσαπραζλής (88΄ Τσαντζαλής), Ντικόζι, Κραββαρίτης, Γκούρλιας, Λέτσος (46΄Κάλλος), Επίσκοπος, Κωστόπουλος. 


ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Λάμπρος Μπαμπανής):Κουρκουλιώτης, Λατσούδας, Πλούμπη, Καλπάκης, Ανδριώτης, Σιδέρης, Τσιακατάρας (73΄ Ρίζος), Τσιαπραΐλης, Θυμιανόπουλος, Ψαθάς, Τετριμέλης.


Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: