Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Α΄φάσης του Κυπέλλου Φθιώτιδας «Αλέξανδρος Θεοφανόπουλος» το απόγευμα της Τετάρτης 30/9 σε εξ  αναβολής ματς, ο Δαφνησιακός Αρκίτσας υποδέχθηκε την Προοδευτική Λάρυμνας από την οποία και ηττήθηκε με σκορ 2-6 με τους γηπεδούχους να δοκιμάζουν πολλά παιδιά νεαρής ηλικίας.


Το 0-1 για τους φιλοξενούμενους έγινε στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Πέππα, στο 20΄ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Ρίζο. Στο 25΄ έγινε το 1-2 με τον Νικολόπουλο και ο ίδιος παίκτης στο 28΄ σημείωσε το 1-3. Στο 39΄ ο Δάρρας έκανε το 1-4 και στο 39΄ ο Λαιτσας το 1-5. Στο 82΄ οι γηπεδούχοι πέτυχαν ένα τέρμα και πάλι με τον Ρίζο για το 2-5 και το τελικό 2-6 διαμορφώθηκε στο 89΄ από τον Τσιάμη.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κούδας με βοηθούς τους Φαρμάκη και Μάκα.


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΔΑΦΝΗΣΙΑΚΟΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ (Δημήτρης Ασημάκης): Τρίγκας, Αγγελούσης, Μπουμπούρης (46΄ Demaj), Χότζα, Ρόμπας, Μουτσουρούφης, Ρίζος, Καντάς (53΄ Αντωνιάδης), Λάτος (8΄ Τζανέτης), Παναγιωτάκης, Κυριτσόπουλος.


ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ (Δημήτρης Σαλαμπάτας): Κατσιμήτρος, Παναγιώτου, Ζιάκας Α. (57΄ Κηρολίβανος), Νικολόπουλος, Κηρολίβανος, Δάρρας (72΄ Cilaj), Τσιάμης, Ζιάκας Γ., Λαιτσας (57΄ Σταματάκης), Πέππας, Prifti (72΄ Γκιώνης).