Το Πρωτάθλημα Super League Interwetten ξεκίνησε με διατήρηση παραδόσεων την Παρασκευή, όπως το να νικά ο ΠΑΟΚ την ΑΕΛ σε όλες τις πρεμιέρες μεταξύ  τους με ένα γκολ διαφορά. Ωστόσο το Σαββατοκύριακο μας περίμεναν ανατροπές παραδόσεων. Να λοιπόν τι είδαμε για πρώτη φορά, με πιο εντυπωσιακό ότι ο Αστέρας Τρίπολης έγινε η πρώτη ομάδα της περιφέρειας τα τελευταία 32 χρόνια, που νικά τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα.


Για πρώτη φορά μετά από 32 χρόνια λοιπόν ο Παναθηναϊκός έχασε αγώνα πρεμιέρας από ομάδα της περιφέρειας, τον Αστέρα Τρίπολης. Είχε συμβεί το 1988, όταν είχε ηττηθεί στο Βόλο με 2-1, ενώ είχε συμβεί άλλη μια φορά, στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ το 1980, με 2-1 τότε.


Για πρώτη φορά παράλληλα ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να κερδίσει πρεμιέρα πρωταθλήματος στην έδρα του. Στις πέντε προηγούμενες περιπτώσεις έχει τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Και οι τρεις νίκες του πρεμιέρα ήταν ως τώρα εκτός έδρας!


Για πρώτη φορά ο Παναιτωλικός δεν έχασε το πρώτο παιχνίδι της σεζόν, από τότε που παίζει στη Super League. Είχε χάσει και τις οκτώ προηγούμενες σεζόν! Μόνο από τη δεκαετία του ’70 είχε να θυμάται νίκες.


Για πρώτη φορά ο Παναιτωλικός δεν έχασε σε επίσκεψή του στον ΟΦΗ για την κατηγορία. Μετρούσε έξι ήττες σε έξι αγώνες στο Ηράκλειο. Μάλιστα και στα δώδεκα παιχνίδια μεταξύ τους, νικούσε πάντα ο γηπεδούχος, παράδοση, που επίσης έσπασε.


Για πρώτη φορά ο Ατρόμητος έχασε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όταν σε αυτή είναι γηπεδούχος.