Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είναι σημαντικό για όλες τις ομάδες και έτσι αυτές της Λαμία με του ΟΦΗ βρίσκονται αντιμέτωπες στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten αναζητώντας το καλό αποτέλεσμα.

Η Λαμία τους πρώτους βαθμούς στη σεζόν, ο ΟΦΗ ένα θετικό αποτέλεσμα μετά τον αποκλεισμό του από την Ευρώπη.


Η Λαμία

Αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, γνώρισε την ήττα στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη στην πρεμιέρα. Ομάδα της ισοπαλίας πέρσι, αφού έφτασε τις 17, με τις 10 στην έδρα της, η Λαμία θα ήθελε φέτος να κάνει σύντομα την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Πέρσι τα κατάφερε στο ένατο παιχνίδι.

Δεν έχει νίκη τώρα στα τελευταία επτά παιχνίδια πρωταθλήματος, αφού στα πλέι άουτ κέρδισε μόνο το πρώτο της.

Στην έδρα της, όταν νίκησε τον ΟΦΗ στις 8 Δεκεμβρίου 2019, συμπλήρωνε τρεις νίκες στη σειρά. Από τότε κέρδισε μόνο ένα από τα 10 παιχνίδια που έδωσε για το πρωτάθλημα και 12 συνολικά επίσημα! Νίκησε μόνο τον Παναιτωλικό, ενώ είχε οκτώ ισοπαλίες, τις δύο για το Κύπελλο, και τρεις ήττες.

Είναι η τέταρτη διαδοχική σεζόν της στην κατηγορία στην πρώτη παρουσία στην ιστορία της. Πρόπερσι ήταν η καλύτερη ομάδα της περιφέρειας στη βαθμολογία.

Ο προπονητής της Γιώργος Πετράκης είναι ο νεότερος στην κατηγορία.


Ο ΟΦΗ

Το ευρωπαϊκό ταξίδι κράτησε πολύ λίγο για τον ΟΦΗ, αφού αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League από τον Απόλλωνα Λεμεσού. Τώρα κάνει το πρώτο ταξίδι του στη σεζόν, παίζοντας στη Λαμία.

Έπαιξε δύο παιχνίδια στην έδρα του, ισοφάρισε τον Παναιτωλικό σε 1-1, όχι όμως και τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Έχει να γευθεί τη χαρά της νίκης από την 1η Μαρτίου, όταν επικράτησε της Λαμίας με 3-0 στο Ηράκλειο και εξασφάλισε τα πλέι οφ και την Ευρώπη. Από τότε δεν έχει νίκη σε 11 παιχνίδια, με οκτώ ήττες και τρεις ισοπαλίες.

Εκτός έδρας δεν έχει νίκη από τις 18 Ιανουαρίου, 1-0 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο τότε. Ακολούθησε ισοπαλία στην Ξάνθη και επτά διαδοχικές ήττες.


Μεταξύ τους

Το τελευταίο τους παιχνίδι, αυτό στη Ηράκλειο, έδωσε όπως είπαμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο στον ΟΦΗ. Εκτός από το γεγονός ότι ήταν η τελευταία νίκη του στο περσινό πρωτάθλημα, ήταν και η πρώτη σε βάρος της Λαμίας στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Στα τρία προηγούμενα η Λαμία είχε δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Στη Λαμία πέρσι η γηπεδούχος ομάδα επικράτησε με 2-1, ενώ πρόπερσι ήλθαν ισόπαλες 1-1. Τα τρία από τα πέντε γκολ στα δύο παιχνίδια της Λαμίας έχουν μπει με πέναλτι.


Η ιστορία

Νίκες Λαμίας: 2

Ισοπαλίες: 1

Νίκες ΟΦΗ: 1


Με γηπεδούχο τη Λαμία

Νίκες Λαμίας: 1

Ισοπαλίες: 1

Νίκες ΟΦΗ: 0

Το περσινό παιχνίδι
08.12.2019: Λαμία – ΟΦΗ 2-1
(45’ πέναλτι Τουράμ, 59’ σουτ Δημούτσος – 11’ πέναλτι Ναμπί)