Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας  το απόγευμα του Σαββάτου 17/10 στο γήπεδο της Ηράκλειας, η τοπική ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε την Στυλίδα από την οποία έχασε με σκορ 0-3.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν για τη Στυλίδα στο 41΄ ο Βαρυπάτης Χ., ενώ το 0-2 σημείωσε στο 78΄ ο Σύρμος και το τελικό 0-3 έκανε στο 92΄ ο Στεργιόπουλος.


Ύστερα από το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 3 πόντους ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 3η  με 9 βαθμούς μαζί με Αστέρα Σταυρού και Ολυμπιακό Λαμίας.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κούδας με βοηθούς τους Μαρανδιανό και Κολοβό 
Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:ΗΡΑΚΛΕΙΑ (Ζαλαώρας Ε.): Μαυράδας, Μπέλλης (62΄ Parci), Σακκάς, Μανταφάρας (76΄ Νάσιος), Κίτσος (76΄ Bego), Σταυρόπουλος, Άλλα (73΄ Φωτόπουλος), Καραγιάννης, Ντεμίρης, Λαΐνας, Παπαμίχος (62΄ Ζιάκας). 


ΣΤΥΛΙΔΑ (Κυριακίδης Γ.): Καρανάσιος, Τσόντζορας, Πατσάνι, Καββαδίας, Κουφιώτης Κ., Μπακαλιάνος (90΄ Ταμπάκης), Βαρυπάτης Χ. (90΄ Στεργιόπουλος), Κραβαρίτης, Μπίκος (71΄ Σύρμος), Βαρυπάτης Κ. (73΄ Δανιήλ), Κουφιώτης Α.


Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μετά την 4η αγωνιστική ΕΔΩ