Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας Φθιώτιδας για τον ο όμιλο, το απόγευμα της Κυριακής 11/10 στο γήπεδο του Καινούριου, η τοπική ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε το Καλαπόδι από το οποίο και ηττήθηκε με σκορ 0-3.


Η ομάδα του Καλαποδίου κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό διπλό, όμως έχασε λόγω τραυματισμού τον επιθετικό της Βασίλη Μαρκάκη.


Το Δ.Σ. της ομάδας του Καλαποδίου, με ανακοίνωσή της ευχήθηκε στον ποδοσφαιριστή της Βασίλη Μαρκάκη, ταχεία ανάρρωση για τον σημερινό τραυματισμό του.

.

Ο Μαρκάκης, άνοιξε το σκορ στο 20΄, όμως στο 60΄αποχώρησε τραυματίας. Τα δύο επόμενα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν οι Βαποράκης στο 48΄ενώ στο 74΄ο Καντάς διαμόρφωσε το τελικό 0-3.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Χανής με βοηθούς τους Ναθαναήλ και Κέππα.

       

Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ: Τσίτινης Σ., Γούλας, Σουλοβάρι (70΄ Ρηγανάς), Τσίτινης Δ. (64΄ Παπαδημητρίου), Τσακανίκας, Κακαράς, Ξυδιάς (52΄ Τσάνα), Γελαμέρης (52΄ Θώμος), Φακίρης, Παγώνης, Μπήτας


ΚΑΛΑΠΟΔΙ: Παπαλουκάς, Θεοχάρης (80΄ Κατσαράς), Ζιώγας (60΄ Ντεμερλίκα), Toci, Δαλιάνης, Γεροθανάσης, Μαρκάκης (60΄ Παπακυριαζής), Καντάς (70΄ Πλατής), Βαποράκης, Μπουρλής, Σινιάρι (80΄ Ήμι)


Όλα τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες των ομίλων της Β΄ Φθιώτιδας ΕΔΩ