Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 24/10 στο γήπεδο της Στυλίδας, ο Κεραυνός Βαθυκοίλου αντιμετώπισε τη Νίκη Αγίας Παρασκευής από την οποία γνώρισε την ήττα με σκορ 1-3.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 10΄ ο Μιχαήλ κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους, το 1-1 ήρθε στο 24΄ με τον Γερογιάκομο Γ. για τους γηπεδούχους, ενώ στο 66΄ ο Μιχαήλ έκανε το 1-2 και το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 75΄ ο Κολόκας Β.


Ύστερα από το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 12η θέση με 3 βαθμούς.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κουρεμάδας με βοηθούς τους Λιτοσελίτη και Τσουκνίδα.           


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΚΕΡΑΥΝΟΣ  ΒΑΘΥΚΟΙΛΟΥ (Αποστόλου Νικόλαος): Μπίρης, Γκίστι (49΄ Μαρκάι), Στουρνάρας, Κωστόπουλος, Τσιούμας (73΄ Μπισμπιγιάννης), Κάτσινος (73΄ Γερογιάκομος Αλ.), Κόμνος, Μέρας, Γκίστης, Γερογιάκομος Γ., Ιμπραχίμι.


ΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (Ανδρέας Επίσκοπος): Σκοτίδας, Καρακώστας (54΄ Παπαποστόλου), Κολόκας Δ., Γενιτσαρόπουλος, Ιωάννου, Μπλάνης, Μιχαήλ (81΄ Παππάς), Κολόκας Β., Καραπέτσας, Ματόπουλος, Δεδούσης.


 Δείτε όλα τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία μετά την 5η αγωνιστική ΕΔΩ