Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας το απόγευμα του Σαββάτου 3/10 στο γήπεδο της Στυλίδας η τοπική ομώνυμη ομάδα αντιμετώπισε τη Δάφνη Λιβανατών από την οποία ηττήθηκε με σκορ 1-4.


Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 6΄ ο Μακρόπουλος για τους φιλοξενούμενους, το 0-2 σημείωσε στο 28 ο Λάγιος ,ενώ το 0-3 έκανε στο 62΄ ο Αντωνίου. Στο 67΄ μείωσαν σε 1-3 με πέναλτι οι γηπεδούχοι  με τον Κωστά Κουφιώτη και το τελικό 1-4 πέτυχε με πέναλτι στο 90΄  ο Χαλαστάνης. 


Λίγο μετά το πρώτο γκολ της Δάφνης η Στυλίδα διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι του Ραμέτα πάνω στον Βαρυπάτη, όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι


Οι γηπεδούχοι από το 38΄αγωνίζονταν με 10 παίκτες μιας και ο Αλέξανδρος Κουφιώτης αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα του διαιτητή και αποχώρησε από το παιχνίδι.


Διαιτητής της αναμέτρησης ο Τσιγαρίδας με βοηθούς τους Λιτοσελίτη και Κολοβό


Για τις δύο ομάδες αγωνίστηκαν:


ΣΤΥΛΙΔΑ (Γιώργος Κυριακίδης):Καρανάσιος, Μπακαλιάνος (80΄ Στερπόπουλος), Πατσάνι, Τέγος, Κουφιώτης Κ., Κουφιώτης Α., Βαρυπάτης Χ., Κραβαρίτης, Μπίκος, Βαρυπάτης Κ. (88΄ Αλμετάη), Τσόντζορας (73΄ Βαρυπάτης).




ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ (Δημήτρης Βέλλος): Ραμέτα, Nuraj (59΄ Μακρόπουλος), Ξεζώνοτος, Σωτηρίου, Τσούκαλος, Παπανάγνος (88΄ Παληαλέξης), Κλωτσοτήρας, Μπράχος, Λάγιος (67΄ Χαλαστάνης0, Αντωνίου, Μακρόπουλος Ε.



Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση: