Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα η Ξάνθη, βρέθηκε θετικό δείγμα κορονοϊού σε μέλος της Ακαδημίας της και έτσι αναστέλλει τη λειτουργία της μέχρι να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και να βγουν όλα τα αποτελέσματα των τεστ που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο. 


Ως εκ τούτου το παιχνίδι της Κ17 της Λαμίας με την αντίστοιχη ομάδα Κ17 που θα γίνονταν την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας, βρίσκεται στον αέρα. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:


"Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα κοροναϊου σε μέλος της Ακαδημίας της.


Από την πρώτη στιγμή έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε το μέλος να τεθεί σε καραντίνα, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο ενώ στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας θα πραγματοποιηθεί από ειδικό συνεργείο απολύμανση.


Η Διεύθυνση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι για λόγους προστασίας της υγείας των αθλητών της, των στελεχών και των οικείων της, αναστέλλει την λειτουργία (προπονήσεις, επίσημα και φιλικά παιχνίδια) της μέχρι να υπάρξουν τα οριστικά αποτελέσματα των εξετάσεων που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου."



Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα κοροναϊου σε μέλος της Ακαδημίας...

Δημοσιεύτηκε από Xanthi FC στις Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020